ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΠΩΣ η Καινούργιου θέλει να "ΤΥΛΙΞΕΙ" τον ΕΦΟΠΛΙΣΤΗ! Τα ΨΕΜΑΤΑ που λέει

Μέχρι πρότεινως έκανε βούκινο μέσω σόσιαλ και παπαράτσι όλες τις λεπτομέρειες για τα προσωπικά της. ΞΑΦΝΙΚΑ και αφού έκανε καινούργια σχέση με τον γοητευτικό επιχειρηματία, Φίλλιπο Παναγόπολου δεν της άρεσε που δεν την είχε πληροφορηθεί κανένας.

 
Τον πήρε η Κατερίνα Καινούργιου τον Φίλλιπο Παναγοπουλο λοιπόν και εμφανίστηκαν σε επίδειξη μόδας. Τυχαία ένας κολλητός της την κάρφωσε στους δημοσιογράφους πως είναι μαζί του και τυχαία, εκείνη λίγες μέρες μετά, άρχισε να βγάζει λογίδρια πως…ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΗΣ. Μη νομίζει ο άνθρωπος πως έχει ανάγκη, αλλά την κυνηγάνε…
Φέρεται έτσι, η Καινούργιου που κάθε μέρα επί τρίωρο στην εκπομπή της, ασχολείται ΜΟΝΟ με τα προσωπικά των άλλων. Κλείνουμε παρένθεση. Το θέμα έχει συνέχεια, αλλά πρώτα θα κάνετε λίγη υπομονή. Πάντως η είδηση είναι πως όχι μόνο έχει σχέση αλλά έχει προγραμματίσει να πάνε στη Μύκονο μαζί με τον Επιχειρηματία και κει, ν’ απαγορέψει στους δημοσιογράφους να γράψουν το παραμικρό γι αυτή τη σχέση.
Η απορία που μας μένει δεν είναι αν θέλει και τα λέει ή της ξεφεύγουν, αλλά ποιος την παίρνει τόσο καιρό στα σοβαρά.
Συνεχίζεται…

Slide Up
x

Related Articles

Close

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ο συγκεκριμένος ιστότοπος λειτουργεί με διαφημίσεις. Ευχαριστούμε για την επιλογή σας. Μπορείτε να κάνετε κλικ και να επιλέξετε την εμφάνιση τους.