Απόστολος Γκλέτσος! Εκρηξη μέσω τηλεδιάσκεψης!!

Απόστολος Γκλέτσος! Εκρηξη μέσω τηλεδιάσκεψης!! Σε… αμόκ εμφανίστηκε ο Απόστολος Γκλέτσος στο Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδος, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Όταν η συζήτηση έφτασε στα έργα που θα πραγματοποιηθούν στην πληγείσα από τις πυρκαγιές Εύβοια, ο Απόστολος Γκλέτσος τοποθετήθηκε, ζητώντας διευκρινίσεις για τα έργα τα οποία θα γίνουν και η κατάσταση δεν άργησε να ξεφύγει.

Τι είπε ο Γιώργος Θεοφάνους και του έστειλε εξώδικο η μητέρα του Παντελή Παντελίδη

«Θέλω τώρα την δέσμευση του Περιφερειάρχη την προφορική ότι οι άνθρωποι που θα πάνε εκεί για να εξυπηρετηθούν δεν θα έχουν γραφειοκρατικές αγκυλώσεις…» ανέφερε αρχικά, όντας –ακόμη- ήρεμος ο επικεφαλής της Ενωτικής Περιφερειακής Κίνησης.

Οι εξηγήσεις του Περιφερειάρχη Φάνη Σπανού φαίνεται πως δεν έπεισαν τον Απόστολο Γκλέτσο και σε αυτό το σημείο ξεκίνησε το μπαμ!

«Άσε τις εισηγήσεις Περιφερειάρχη. Οι εισηγήσεις είναι ακαταλαβίστικες. Τώρα θα μας τα πεις εδώ. Όλα, τώρα. Άσε τις εισηγήσεις».

Κάπου εκεί, όπως μεταδίδει η τοπική ιστοσελίδα lamianow, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Ηλίας Σανίδας λέει στον Απόστολο Γκλέτσο να αφήσει τον Περιφερειάρχη να ολοκληρώσει και είχαμε… έκρηξη!

Κωνσταντίνος Δανιάς – Ιωάννα Μαλέσκου: Μαζί στο θέατρο και στη ζωή!

«Πρόεδρε άκουσες τι σου είπα. Δεν θα με ξαναδιακόψεις εμένα ποτέ. Άκουσες τι σου είπα; Άκουσε με, αν με ξαναδιακόψεις δεν ξέρω και εγώ τι θα γίνει. Τελειώσανε αυτά που ξέρετε. Τελειώσανε. Που φεύγουν τα εκατομμύρια δεξιά και αριστερά όπου γουστάρετε. Τελειώσανε αυτά. Που φεύγουν τα εκατομμύρια όπου γουστάρετε εσείς χωρίς διαγωνισμούς και ο κόσμος πεινάει…».

Απόστολος Γκλέτσος! Εκρηξη μέσω τηλεδιάσκεψης!!

Και συνέχισε ο Απόστολος Γκλέτσος φωνάζοντας: «Εγώ δε σε απειλώ, ο κόσμος σε δέρνει εκεί που πας στη Βόρεια Εύβοια και έφαγες το ξύλο. Αφού λοιπόν φέρεσαι έτσι η σιωπή μου προς απάντηση σου. Γεια σου. Εγώ φεύγω αλλά ο έλεγχος θα είναι καθημερινός».