Ροή ειδήσεων

Απόστολος Γκλέτσος: «Του έριξα μια μπουνιά και πήγαμε στον εισαγγελέα»

Ο Απόστολος Γκλέτσος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «ΟΛΑ» το βράδυ της Δευτέρας. Ο πολιτικός αρχηγός του κόμματος «Τελεία» μίλησε για την κόρη του, το ενδεχόμενο ενός ακόμη παιδιού, ενώ εξήγησε αν κάποιος μπορεί να γίνει πλούσιος μέσω της πολιτικής.
 
«Παιδί άλλο όχι. Έχω αφιερωθεί στην κόρη μου και σε αυτό που κάνω» δήλωσε ο δημοφιλής Δήμαρχος για το ενδεχόμενο της απόκτησης ενός ακόμη παιδιού, ενώ για μια παλαιότερη απόπειρα χρηματισμού του αποκάλυψε: «Πήγα να το αποφύγω ευγενικά, ήταν ένας μηχανικός και του εξήγησα ότι πλέον δεν γίνονται αυτά που θέλει. Μου απάντησε ότι είμαι μαλάκας και θα μου μάθει αυτός τη δουλειά. Του έριξα μια μπουνιά και μετά πήγαμε στον εισαγγελέα καταθέσαμε με μάρτυρες και ούτε γάτα ούτε ζημιά».
 
Όταν ρωτήθηκε αν κάποιος μέσα από την πολιτική μπορεί να γίνει πλούσιος, ο Απόστολος Γκλέτσος απάντησε. «Μπορεί, είναι απλά τα πράγματα. Έχεις ένα ένταλμα με 100.000 που πρέπει να πληρωθεί κι εσύ είσαι ο εργολάβος και εγώ είμαι ο δήμαρχος. Σου λέω δεν έχω τώρα χρήματα, έλα την επόμενη εβδομάδα. Έρχεσαι την άλλη εβδομάδα, αλλά καίγεσαι να πληρώσεις. Εγώ βάζω κάποιους από την αντιπολίτευση και λέω υπάρχει πρόβλημα νομιμότητας και πάει πίσω το θέμα πέντε μήνες το λιγότερο. Σου σκάει το 20άρι στο γραφείο και παίρνει τα 80 και φεύγει. Πολύ απλά για να μην ψάχνει και ο κόσμος και νομίζει ότι γίνονται περίπλοκα τα πράγματα».
 
Ακόμη είπε τη γνώμη του για τον Γιάννη Μπουτάρη και τον Ηλία Ψινάκη: «Ο Μπουτάρης είναι καλός, ο Ψινάκης θα αποδειχθεί καλός δήμαρχος πιστεύω».
 

Back to top button