Απόστολος Λύτρας 

Απόστολος Λύτρας (Δικηγόρος) βιογραφικό σήμερα! Η σύζυγος, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά 

Απόστολος Λύτρας (Δικηγόροςβιογραφικό σήμερα! Η σύζυγος, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Ο Απόστολος Λύτρας είναι δικηγόρος και ποινικολόγος. Γεννήθηκε στις 5 Οκτωβρίου 1972 στην Αθήνα και κατάγεται από τα Τρίκαλα της Θεσσαλίας.

Απόστολος Λύτρας τώρα ΚΡΑΥΓΗ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ μέσα από τη ΚΕΛΙ!
Απόστολος Λύτρας (Δικηγόρος) βιογραφικό σήμερα! Η σύζυγος, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά  28

Σπούδασε στην Ματσεράτα της Ιταλίας. Ζει στα Βριλήσσια από το 1980 και έχει τρεις κόρες: την 16χρονη Εύα, την 14χρονη Νάντια και την 5χρονη Δανάη. Είναι παντρεμένος με τη δικηγόρο Σοφία Πολυζωγοπούλου.

Μετά την αποκάλυψη του ξυλοδαρμού κατά της συζύγου του και αφού οδηγήθηκε το πρωί της 17-08-2024 βράθηκε ενώπιο της δικαιοσύνης παραδέχτηκε όσα ο γιατρός εντόπισε κατά την εξέταση της:

ΒΟΜΒΑ με Κουτσελίνη: Η ΦΙΛΙΑ της με τον Απόστολο Λύτρα που κακοποίησε την Σοφία Πολυζωγοπούλου (φωτό)

Απόστολος Λύτρας: «Ζητώ συγγνώμη, θα ζητήσω βοήθεια»


«Ομολόγησα την πράξη μου, ζήτησα συγγνώμη από τη σύζυγό μου που την υπεραγαπώ και τις τρεις κόρες μου. Δυστυχώς βρέθηκε σε μια κατάσταση που έγινε αυτό το περιστατικό. Κι εγώ ακόμα δεν μπορώ να δώσω εξήγηση. Όπως και εκείνη κατέθσε δεν έχω υπάρξει ποτέ βίαιος. Θα κοιτάξω να δω με ποιον τρόπο μπορώ να θεραπευτώ, να ζητήσω βοήθεια» είπε αρχικά στη δήλωσή του ο Απόστολος Λύτρας.

Απόστολος Λύτρας: Αυτός είναι ο δικηγόρος που συνέλλαβαν για ξυλοδαρμό της συζύγου του Σοφία Πολυζωγοπούλου
Απόστολος Λύτρας (Δικηγόρος) βιογραφικό σήμερα! Η σύζυγος, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά  29

Συνεχίζοντας ο ποινικολόγος είπε ότι «η πράξη που έγινε είναι κάτι που για μένα είναι αδιανόητο. Θα αναζητήσω ψυχολογική βοήθεια, δεν μπορώ να το συγχωρέσω στον εαυτό μου. Κανείς να μην βρεθεί σε αυτή την κατάσταση. Βλέπετε πόσο αιχμηρός είμαι και για τον ίδιο μου τον εαυτό».

«Ζητάω συγγνώμη από όλο τον κόσμο, από τη Σοφία και τις κόρες μας και από εκεί και μετά θέλω να πιστεύω ότι αυτό το θέμα θα ξεπεραστεί με την κατάλληλη βοήθεια» κατέληξε στη δήλωσή του ο Απόστολος Λύτρας.

Απόστολος Λύτρας
Απόστολος Λύτρας (Δικηγόρος) βιογραφικό σήμερα! Η σύζυγος, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά  30

Σε βάρος του γνωστού ποινικολόγου είχε ασκηθεί δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για βαριά σκοπούμενη βλάβη σε βάρος της συζύγου του, αδίκημα που σύμφωνα με τον Ποινικό Κώδικα Φλωρίδη τιμωρείται με ποινή κάθειρξης 5 έως 20 ετών.

Ο Απόστολος Λύτρας έχει επίσης συμμετάσχει ως ομιλητής σε πολυάριθμα επιστημονικά σεμινάρια και συνέδρια, και έχει δημοσιεύσει άρθρα σε νομικά έντυπα και στα ΜΜΕ3. Επιπλέον, διατηρεί δραστηριότητες σε φιλανθρωπικά ιδρύματα και σωματεία, συμμετέχει σε συνέδρια για την καταπολέμηση της σχολικής βίας και έχει παραστεί σε πολλές υποθέσεις που απασχόλησαν την κοινή γνώμη4.

Επιπλέον, είναι πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βριλησσίων. Το δικηγορικό γραφείο του Απόστολου Λύτρα εδρεύει στην Αθήνα και παρέχει υψηλού επιπέδου νομικές υπηρεσίες σε φυσικά και νομικά πρόσωπα2.

Απόστολος Λύτρας (δικηγόρος) βιογραφικό! Oι 2 γάμοι, η ηλικία, οι σπουδές, το ύψος, η καταγωγή

Απόστολος Λύτρας (δικηγόρος) βιογραφικό! Oι 2 γάμοι, η ηλικία, οι σπουδές, το ύψος, η καταγωγή

Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγο, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, μέλος της Ένωσης Ελλήνων Ποινικολόγων, μέλος της Ένωσης Μαχόμενων Ποινικολόγων, μέλος της Μόνιμης Επιτροπής Συνταγματικών και Θεμελιωδών Δικαιωμάτων του Δ.Σ.Α, μέλος της Ένωσης Νομικών, μέλος του Erga Omnes.

Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βριλησσίων, μέλος του Οικουμενικού Ελληνισμού, μέλος Σωματείων Κοινωνικής Δράσης για την

προστασία των ανηλίκων και για την καταπολέμηση της σχολικής βίας.

Σοφία Πολυζωγοπούλου για ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ και ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ! Οι μάχες της κατά της κακοποίησης γυναικών!

Διετέλεσε μέλος του ΔΣ Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Βριλησσίων και μέλος του τοπικού Συμβουλίου για την πρόληψη της παραβατικότητας, διετέλεσε Αντιπρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Βριλησσίων.

Έχει συμμετάσχει ως σύνεδρος και ομιλητής σε πολυάριθμα επιστημονικά σεμινάρια και συνέδρια.

Έχει δημοσιεύσει άρθρα σε διάφορα νομικά έντυπα και στα ΜΜΕ.

Μαχόμενος Δικηγόρος, έχει παραστεί σε πολλές υποθέσεις που απασχόλησαν την κοινή γνώμη.

Αυτός είναι ο ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ που ΣΥΝΕΛΛΑΒΑΝ χθες για ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΒΙΑ!

438170918 963442529117778 578319975228745211 n
441139294 963440265784671 4356249194281614544 n
318629242 588827019912666 4172832956863827237 n
full lytras

Σοφία Πολυζωγοπούλου: «Δε φοβάμαι τίποτα» – Τα πρώτα λόγια της συζύγου του Απόστολου Λύτρα στην Τατιάνα Στεφανίδου

Δύο ημέρες μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της από τον Απόστολο Λύτρα, η Σοφία Πολυζωγοπούλου είπε λίγα λόγια στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Η 37χρονη δικηγόρος που έδειξε ένα αδιανόητο ένστικτο επιβίωσης, που όταν πήγε στο νοσοκομείο ζήτησε βοήθεια με συγκεκριμένο τρόπο, απάντησε σε μήνυμα που της έστειλε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του T-live.

«Της έστειλα ένα μήνυμα να της πω «κουράγιο, είσαι μία γυναίκα σε μία τέτοια κατάσταση, μη φοβάσαι, έχεις δύναμη μέσα σου ό,τι κι αν γίνει και θα σταθείς στα πόδια σου». Μου απάντησε και το μεταφέρω με την άδειά της: «Σε ευχαριστώ πολύ Τατιάνα μου. Δε φοβάμαι. Ο φόβος μου άρχισε και σταμάτησε το βράδυ του Σαββάτου… Σε ευχαριστώ για όλα…» είπε χαρακτηριστικά η Τατιάνα Στεφανίδου.

Απόστολος Λύτρας: Παίρνει τον δρόμο της φυλακής

Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα το πρωί ο γνωστός ποινικολόγος, Απόστολος Λύτρας, προκειμένου να εκτελεστεί το ένταλμα προσωρινής κράτησης, που έχει εκδοθεί εις βάρος του για παραβίαση περιοριστικών όρων.

Χθες ο κ. Λύτρας, που διώκεται για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη εις βάρος της συζύγου του, Σοφίας Πολυζωγοπούλου, παραδόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της Παλλήνης και στη συνέχεια μεταφέρθηκε – για λόγους ασφαλείας – στο Αστυνομικό Τμήμα Νέας Φιλαδέλφειας.

«Δεν έχω καμία σχέση με το χθεσινοβραδινό»
Το ένταλμα σύλληψης εις βάρος του εκδόθηκε, καθώς κρίθηκε ότι παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί – κάτι που ο ίδιος αρνείται. «Ακουσα ότι βγήκε ένταλμα σύλληψης και ήρθα μόνος μου. Δεν έχω καμία σχέση με το χθεσινοβραδινό. Πραγματικά, απορώ. Ήταν μια πρωτοβουλία της κόρης μου, επειδή χρειαζόταν χρήματα, γιατί έπρεπε να ταξιδέψει η αδερφή της στην Κύπρο», είπε στους δημοσιογράφους.

«Πήγαν τα παιδιά, έχοντας μια άριστη σχέση με τη Σοφία, τη σύζυγό μου, δεν πίστεψαν ότι μπορεί να συμβεί κάτι. Υπήρχε ένα μήνυμα ότι θα περάσει η Εύα να πάρει κάποια πράγματα. Της έστειλα ένα μήνυμα ότι θα περάσει η Εύα, αλλά δεν απάντησαν. Λόγω της άριστης σχέσης που υπήρχε, θεώρησαν ότι δεν θα γίνει τίποτα. Και με την πρώην σύζυγό μου και τον Γιώργο, τον δικηγόρο, διατηρούσε καλή σχέση. Δεν υπάρχει κανένα μήνυμα απειλητικό. Θα πληρώσω για το λάθος μου», πρόσθεσε.

Πλέον αναμένεται να οδηγηθεί στις φυλακές, καθώς οι περιοριστικοί όροι δεν υπάρχουν πια και έχουν αντικατασταθεί με προσωρινή κράτηση.

Συγκεκριμένα, οι περιοριστικοί όροι που παραβιάστηκαν ήταν η υποχρεωτική μετοίκηση από το κοινό τους σπίτι στον Γέρακα, η απαγόρευση προς τον ποινικολόγο να πλησιάζει ή να απειλεί με οποιονδήποτε τρόπο το θύμα και η υποχρέωση να παρακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα θεραπείας για να μην επαναλάβει τη βίαιη συμπεριφορά του. Οι όροι παραβιάστηκαν προ της παρέλευσης 48ωρου.

Η συνομιλία στο viber και η πρώην σύζυγος
Υπενθυμίζεται ότι ο συνήγορος της κ. Πολυζωγοπούλου είπε πως η εντολέας του εντάχθηκε – χωρίς τη θέλησή της – σε ομάδα συνομιλίας στο Viber, στην οποία έστελνε μηνύματα και ο κατηγορούμενος.

Επιπλέον η πρώην σύζυγός του ποινικολόγου (που οδηγήθηκε χθες στον εισαγγελέα) πήγε στην οικία όπου διαμένει η Σοφία Πολυζωγοπούλου και πέρασε στον αύλειο χώρο με κλειδιά που είχε στην κατοχή της.

x

Πηγή cover photo – video: Instagram , facebook , tik-tok , X, google

Ακολούθησε το freegossip.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις!