Απόστολος Λύτρας πρώην σύζυγος

Απόστολος Λύτρας πρώην σύζυγος! Ποια ειναι;

Απόστολος Λύτρας πρώην σύζυγος! Ποια ειναι; Μήνυση υπέβαλε η Σοφία Πολυζωγοπούλου στον Απόστολο Λύτρα και στην πρώην σύζυγό του λίγα 24ωρα μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της, όπως επισήμανε ο επίτιμος πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης.

Ο Γιώργος Καλλιακμάνης πρόσθεσε πως ο λόγος της μήνυσης εναντίον του Απόστολου Λύτρα είναι η αυτοδικία. Στην ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1 έγινε επίσης αναφορά για ένα απειλητικό μήνυμα που φέρεται να έλαβε η Σοφία Πολυζωγοπούλου.

Την ίδια ώρα όμως, προκύπτουν πολλά ερωτήματα μετά τις συγκεκριμένες πληροφορίες, καθώς στο σπίτι της συζύγου του Απόστολου Λύτρα έχει διατεθεί περιπολικό για 24ωρη φύλαξη.


Σημειώνεται πως το βράδυ της Τρίτης στις Αρχές επικράτησε αναστάτωση, καθώς η Σοφία Πολυζωγοπούλου πάτησε -κατά λάθος όπως αναφέρουν οι αρχικές πληροφορίες– το panic button.

Απόστολος Λύτρας: Δεν επινόησα το αφήγημα ότι η σύζυγός μου έπεσε από τις σκάλες
Νωρίτερα, χτες ανακοίνωση εξέδωσε ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας ο οποίος αναφέρεται στην υπόθεση του ξυλοδαρμού της συζύγου του. «Δεν επινόησα το αφήγημα ότι η σύζυγός μου έπεσε από τις σκάλες, η ίδια επέλεξε αυτή την εκδοχή» τόνισε ο γνωστός ποινικολόγος.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:
«Από την πρώτη στιγμή, που βρέθηκα ενώπιον της Δικαιοσύνης, ζήτησα συγγνώμη για την καταδικαστέα πράξη μου και υποσχέθηκα, στην σύζυγό μου και στα παιδιά μου, να αποτανθώ σε ειδικό συμβουλευτικό κέντρο, ώστε να καταλάβω τί είναι αυτό που με εξώθησε σε αυτή την φρικτή συμπεριφορά.

Αντιλαμβάνομαι την οργή ολου του κοσμου που επί μήνες με παρακολουθούσαν να μιλώ ως υπέρμαχος της καταδίκης κάθε μορφής βίας και, τώρα, με βλέπουν ως θύτη αυτής της ίδιας βίας που καταδίκαζα… Δυστυχώς, ο δημόσιος λόγος σε εκτοξεύει ψηλά με θόρυβο, αλλά σε γκρεμίζει σε μια στιγμή με κρότο…

Όπως υποσχέθηκα, ήδη ξεκίνησα συμβουλευτικό – θεραπευτικό πρόγραμμα και θα τηρήσω μέχρι κεραίας την υπόσχεσή μου να επανορθώσω (όσο αυτό γίνεται) αυτό που έκανα.

Θα ήθελα, μόνον, να τονίσω τα εξής: α) ουδέποτε άσκησα την οποιαδήποτε μορφής βία, λεκτική ή σωματική, στην σύζυγό μου. Αυτό, δεν αναιρεί την απαξία της πράξης μου, πλην όμως σας παρακαλώ να μην αναπαράγονται ψευδείς “ειδήσεις” για δήθεν “άλλες” πράξεις που δήθεν “τέλεσα”. β) Εκτός από εμένα, που δικαίως δέχομαι όλη αυτή την κριτική, υπάρχουν και 3 ανήλικα παιδιά, που τις τελευταίες ημέρες ζουν μια κόλαση. Η ευθύνη δεν είναι οικογενειακή και η κάθε μορφής επίθεση στο διαδίκτυο, σε βάρος μου, δεν είναι δυνατόν να μετακυλίεται σε μικρά παιδιά, λόγω του επωνύμου τους.

Panic button στο ΣΠΙΤΙ της Σοφίας Πολυζωγοπούλου.

Θα τεθώ ενώπιον του φυσικού μου Δικαστή, θα δικαστώ και θα αποδεχθώ την τιμωρία που δικαίως θα μου επιβληθεί. Παρακαλώ, όμως, να μην γίνει αυτή η δίκη μέσα από οθόνες, ανώνυμα σχόλια μίσους κλπ.

Θα ήθελα, τέλος, να επισημάνω ότι ποτέ δεν «επινόησα» το αφήγημα ότι δήθεν έπεσε η σύζυγός μου απο την σκάλα • την εκδοχή αυτή την επέλεξε η ίδια (παρά την διαφωνία μου), για την προστασία των παιδιών μας, διότι αρχικά θεώρησε ότι έτσι θα τα προστατεύσει από την αρνητική δημοσιότητα. Σε κάθε περίπτωση , σέβομαι και υποκλίνομαι στην απόφασή της να καταθέσει τι ακριβώς συνεβη».

x


Δημοσιεύτηκε

σε

από