Συγκλονίζει ο baby sitter του μακελάρη:« Είχα εντολή να μην γυρνάω ποτέ την πλάτη στον Άνταμ»

0
4
Συγκλονίζει ο baby sitter του μακελάρη Είχα εντολή να μην γυρνάω ποτέ την πλάτη στον Άνταμ

Αποκλεισμένη από τις αρχές είναι η πολυτελής κατοικία του 20χρονου Άνταμ Λάνζα, του δολοφόνου των 20 αθώων παιδιών και 6 ενηλίκων σε σχολείο του Κονέκτικατ.
Το σπίτι, αξίας 1.5 εκατομμυρίων δολαρίων, ήταν έτοιμο για τα Χριστούγεννα.  Τα στολίδια, που η μητέρα του είχε τοποθετήσει στην είσοδο του σπιτιού, παραμένουν εκεί, δίνοντας ακόμα πιο τραγικό τόνο στην υπόθεση, που συγκλόνισε τον κόσμο.

article-2249499-168E4285000005DC-590_634x384.jpg

Αστυνομικοί κάνουν «φύλλο και φτερό» τον υπολογιστή του, προκειμένου να βρουν τις ιστοσελίδες που επισκέφτηκε τελευταία ο νεαρός, όπως και κάθε γωνιά του σπιτιού προσπαθώντας να εντοπίσουν οποιοδήποτε στοιχεία θα τους βοηθήσει να απαντήσουν στο «γιατί».

Συγκλονίζει η εξομολόγηση του baby sitter του

babysitter18n-1-web.jpg

Την ίδια ώρα ο baby sitter του μακελάρη, Ryan Kraft,  που πρόσεχε τον Άνταμ, όταν ήταν εννέα ετών, σε συνέντευξη του στο CBS υποστηρίζει, όπως σας είχαμε πει και εμείς, ότι ο 20χρονος έπασχε από  πολύ σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

«Κάθε φορά που κάναμε κάτι, είτε φτιάχναμε κατασκευές από Lego είτε παίζαμε βιντεοπαιχνίδια, ο Άνταμ επικεντρωνόταν πραγματικά σε αυτό. Ήταν σαν να ήταν στον δικό του κόσμο», λέει και προσθέτει: «Η μητέρα του με είχε προειδοποιήσει να μην γυρίσω ποτέ την πλάτη μου στον Άνταμ, ότι και αν συμβεί. Ούτε στο μπάνιο δεν πήγαινα»!

Ο Ryan Kraft υποστηρίζει ότι ο Άνταμ μικρός ήταν ένα ήσυχο, πολύ έξυπνο και εσωστρεφές παιδί, ενώ έπασχε από μια πολύ σπάνια ασθένεια, όπως σας είχαμε πει, και δεν ένιωθε πόνο!