Γρηγόρης Αρναούτογλου (συγγραφέας-dj): «Το χειρότερο απ’όλα δεν είναι η κρίση αλλά η μελαγχολία και η κατάθλιψη»

1
2
Γρηγόρης Αρναούτογλου συγγραφέαςdj Το χειρότερο απόλα δεν είναι η κρίση αλλά η μελαγχολία και η κατάθλιψη

Το βράδυ της Τετάρτης πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νυχτερινού μαγαζιού του Γρηγόρη Αρναούτογλου στα βόρεια προάστια.

 

Μιλώντας για την απόφασή του να ανοίξει νυχτερινό μαγαζί μέσα στην περίοδο της κρίσης, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είπε πως το χειρότερο απ’όλα δεν είναι η κρίση αλλά «η μελαγχολία και η κατάθλιψη. Με λίγα πράγματα, με ένα ποτό, μια ρετσίνα και ωραία παρέα μπορείς να περάσεις καταπληκτικά».

 

«Αισθάνομαι ωραία και είμαι χαρούμενος. Τα οικονομικά είναι πολύ στενά πια αλλά ok, αυτά είναι. Όλοι εμείς που δουλεύαμε τα προηγούμενα χρόνια που ήταν όλα καλά και στα οικονομικά δεν πρέπει να κάνουμε πίσω τώρα. Πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας γιατί ο κόσμος αγαπάει και έχει ανάγκη την τηλεόραση» πρόσθεσε στη συνέχεια ο γνωστός παρουσιαστής.  Όσο για την Κατερίνα Κόκλα, που ήταν και πάλι στο πλευρό του, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου την χαρακτήρισε ως τον «άνθρωπό μου αυτούς τους μήνες». «Γενικά, αποφάσισα να μη λέω βαρύγδουπα λόγια, τα λόγια δεν βγάζουν σε κάτι» πρόσθεσε.

newest oldest most voted
Notify of
ά;ντε
Guest
ά;ντε

«Γενικά, αποφάσισα να μη λέω βαρύγδουπα λόγια, τα λόγια δεν βγάζουν σε κάτι» είπε μεταξύ άλλων ο αρκούδ. Ενώ τώρα κάνει μια απλή λιτή δήλωση. το 2ο βιβλίο πότε θα το βγάλεις? ανυπομονώ να το διαβάσω με το πρώτο.