Ναταλία Γερμανού:

1
36
Ναταλία Γερμανού

Λίγο πριν υποδεχτεί τη νέα χρονιά με επιτραπέζια και γαλοπούλα μαγειρεμένη από τα χεράκια της, η ραδιοφωνική παραγωγός, στιχουργός και παρουσιάστρια Ναταλία Γερμανού κάνει μια ανασκόπηση στο 2012, ανοίγοντας παράλληλα την καρδιά της όσον αφορά την καριέρα, τους έρωτες και τη μητρότητα!

Χωρίς φόβο και πάθος η παρουσιάστρια εξομολογείται πως όταν της προέκυψε στο παρελθόν μια εγκυμοσύνη ήταν πολύ μικρή και δεν σκέφτηκε καν να κρατήσει το παιδί, τονίζοντας πως εκ τοτε δεν το…  ξαναέβαλε στο πρόγραμμα!

«Ίσως εγώ είμαι γεννημένη για ένα παιδί μη βιολογικό, για ένα παιδί που θα υιοθετήσω»  συμπληρώνει η κα Γερμανού, ξεκαθαρίζοντας πως «δεν είναι όλες οι  γυναίκες γεννημένες για να γίνουν μητέρες».

Για την ραδιοφωνική παραγωγό το 2012 ήταν μια ερωτική χρονιά με πολύ ψυχανάλυση και  πολλά ξεκαθαρίσματα! Αναφερόμενη στο πότε, πως και γιατί «την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια» από τις σχέσεις η κα Γερμανού τονίζει: «ως καρκίνος παίρνω. δύσκολα την απόφαση του χωρισμού . Συνήθως φεύγω όταν νιώσω ότι τελείωσε ο έρωτας και αρχίζει λίγο το πράγμα να γίνεται συνήθεια, συμβιβασμός, ρουτίνα»!  

Και όταν την ρωτούν για γάμους και πανηγύρια, η απάντηση της αφοπλιστική! «Νομίζω πως οι μεγάλοι έρωτες δε φοράνε  νυφικό» λέει η κα Γερμανού, ξεκαθαρίζοντας πως για εκείνη το number one της ζωής της ήταν είναι και θα είναι ο πατέρας της.  Αν και όπως προσθέτει υπάρχει ένας άντρας  στον οποίοι θα έλεγε «θέλω να σε δω έστω μια φορά» και αυτός δεν είναι άλλος από τον ….Τζόρτζ Κλούνεϊ .

Αναφερόμενη στα επαγγελματικά της η γνωστή παρουσιάστρια δηλώνει ευχαριστημένη που έχει εκπομπή, δε διστάζει να παραδεχτεί πως κοιτά την Agb, ενώ παραδέχεται και την την αδυναμία της στη Σίσσυ Χρηστίδου και την επιθυμία της να ξαναδεί στην tv τη Θρασκιά και την Αλιμπέρτη(Για την Σπυροπούλου… ούτε λόγος!!!!) 

newest oldest most voted
Notify of
ΦΑΙΗ
Guest
ΦΑΙΗ

Καμία εγκυμοσύνη δεν προκύπτει απλά , ούτε και τυχαίνει!!! όταν δε θέλουμε εγκυμοσύνη υπάρχει τρόπος να προσέχουμε…αμάν πια , σε όλες τυχαίνει!!!!