Μάρκος Σεφερλής:

0
2
Μάρκος Σεφερλής Πιστεύω ότι η Μακρυπούλια είναι ηθοποιός και καλή

Μπορεί να ήταν χαρούμενος για την πρεμιέρα της καινούργιας του θεατρικής παράστασης, ωστόσο, ο Μάρκος Σεφερλής δεν έκρυψε την πικρία του για εκείνους που αμφισβητούν το ταλέντο του!

«Κι εμένα με αμφισβητούνε τι πάει να πει αυτό δηλαδή; Με πίκρανε με την έννοια ότι δεν ζήτησα από κανέναν βοήθεια, δεν έβλαψα κανέναν για να υπάρχω. Κάνω αυτό με πολύ μεράκι, μέρα νύχτα είμαι εδώ, αφιερώνω πολύ περισσότερο χρόνο απ’ ότι στην οικογένεια μου και μου αρέσει τόσο πολύ που δεν καταλαβαίνω για ποιό λόγο το αμφισβητούνε και αμφισβητούν και αυτούς που με βλέπουν», είπε ο κωμικός στην κάμερα του Star.

Μιλώντας για την Ζέτα Μακρυπούλια και την αμφισβήτηση ότι είναι ηθοποιός, ο Μάρκος τάχθηκε υπέρ της: «εγώ επειδή την έχω δει και στο θέατρο, και όχι μόνο σε τηλεόραση ή κινηματογράφο, πιστεύω ότι είναι ηθοποιός και καλή. Δηλαδή εμένα με έπεισε, μου άρεσε».

«Είναι ντροπή η τηλεόραση να έχει μόνο ξένα σίριαλ, δεν θέλω να τα ονοματίσω, και να μην έχει ελληνικό πρόγραμμα», συνέχισε ο ηθοποιός, που περιμένει άπαντες στην «φωλιά του κούκλου» για να λυθούν στα γέλια!