Λάκης Γαβαλάς μέσα από τη φυλακή:

5
1
Λάκης Γαβαλάς μέσα από τη φυλακή Με ανησυχεί η κατάσταση της υγείας µου

Για το πόσο έχει αλλάξει η ζωή του μέσα στη φυλακή μίλησε σε συνέντευξή του ο Λάκης Γαβαλάς.

Ο επιχειρηματίας ανέφερε ότι ασχολείται συνεχώς με το καθάρισμα του κελιού του, ενώ πλέον όπως τονίζει οι καλύτεροι του φίλοι είναι οι κατσαρίδες.

«Κανένα κατσαριδοκτόνο δεν σκοτώνει τις κατσαρίδες, γιατί αυτές δεν είχαν ποτέ τόσο καλή παρέα σαν τη δική µου. Οι καλύτεροί µου φίλοι είναι τώρα οι κατσαρίδες και οι κατσαρίδοι», είπε.

Όσο για πώς περνάει μέσα στο κελί απαντά: «Ασχολούμαι εντατικά µε την καθαριότητα του κελιού µου, όπως άλλωστε έκανα κάθε µέρα µε το χώρο µου και πριν τον εγκλεισµό µου. Θα ήθελα να φροντίζω το σώμα µου και την υγεία µου όπως πριν, όµως αυτό δεν είναι δυνατό, κάνω όµως ό,τι µπορώ.

Με ανησυχεί η κατάσταση της υγείας µου. Εδώ δεν υπάρχει καµία υγειονοµική περίθαλψη και οι συνθήκες υγιεινής είναι πολύ κακές. Γυµνάζοµαι στο προαύλιο, ασχολούµαι µε τα βιβλία µου και το βασικό προνόµιό µου είναι ότι µία φορά την εβδοµάδα επισκέπτοµαι τον ψυχολόγο της φυλακής».

Εκτός των παραπάνω, έδωσε και τη δική του απάντηση στις φήμες που τον θέλουν να έχει χρήματα σε λογαριασμούς του εξωτερικό : «Προκαλώ τον οποιονδήποτε να βρει αυτό το λογαριασμό. ∆εν υπάρχει κάτι τέτοιο. Αν όντως είχα βγάλει χρήματα στο εξωτερικό θα είχα πληρώσει µε αυτά το χρέος µου και δεν θα βρισκόµουν έγκλειστος εγώ και η αδελφή µου η Νότα, που βρίσκεται επίσης στη φυλακή χωρίς να φταίει, ενώ είναι μητέρα μικρών παιδιών που τη χρειάζονται».

newest oldest most voted
Notify of
αεκτζού ολέ
Guest
αεκτζού ολέ

gavrina ΦΠΑ εκεί?

gavrina
Guest
gavrina

γειαα γειαααα 😛

αεκτζού ολέ
Guest
αεκτζού ολέ

gavrina γειά .

gavrina
Guest
gavrina

τωρα εδω που τα λεμε ειναι ολα τα λαμογια (ο κλεψας του κλεψαντος) που μας εχουν καταστρεψει εξω κ εχουν βαλει μεσα «απο γνωστους»αυτον… ε οχι !!!ας μπουν και ολοι οι αλλοι μεσα και ναι να μεινει κ αυτος…

****
Guest
****

Σιγά θα μας πάρουν τα ζουμιά. Δεν σε λυπάμαι καθόλου. Δεν ήξερα πως η Νότα έχει παιδιά. Νόμιζα πως κανένας δεν θα είχε το κουράγιο να πάει μαζί της. Ο Γαβαλάς ποιο πολύ δείχνει γυναίκα από αυτή.