Διέγραψε τον Παπακωνσταντίνου ο Βενιζέλος από το ΠΑΣΟΚ λόγω της λίστας Λαγκάρντ

1
2
Διέγραψε τον Παπακωνσταντίνου ο Βενιζέλος από το ΠΑΣΟΚ λόγω της λίστας Λαγκάρντ

Διέγραψε πριν από λίγο τον Γ. Παπακωνσταντίνου από μέλος του κόμματος το ΠΑΣΟΚ, με απόφαση του προέδρου του Ε. Βενιζέλου, λόγω της εμπλοκής συγγενικών του προσώπων στη υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ και της ενδεχόμενης απαλοιφής των συγκεκριμένων ονομάτων από την ίδια λίστα, παρότι ο ίδιος αρνείται κατηγορηματικά κάτι τέτοιο.   

Μάλιστα το ΠΑΣΟΚ ζητά την πλήρη απόδοση ευθυνών, σύμφωνα με τα όσα προβλέπει το Σύνταγμα, αφήνοντας να εννοηθεί ότι τάσσεται υπέρ της σύστασης προανακριτικής επιτροπής η οποία θα διερευνήσει το ποινικό σκέλος της υπόθεσης. 

 
Στην ανακοίνωση αναφέρεται  μεταξύ άλλων, ότι «προκύπτει, συνεπώς, προφανές και τεράστιο ζήτημα ευθύνης» του πρώην υπουργού Οικονομικών, «καθώς ήταν αυτός που χειρίστηκε το θέμα με τον χειρότερο δυνατό τρόπο και επιπλέον μετά από δυο χρόνια δήλωσε ότι έχασε το πρωτότυπο CD».
 
Αφήνει επίσης να εννοηθεί ότι το ζήτημα αφορά αποκλειστικό το διάστημα που ήταν υπουργός ο κ. Παπακωνσταντίνου και επιτίθεται για τον ίδιο λόγο στον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος είχε στοχοποιήσει και τον κ. Βενιζέλο για το ίδιο ζήτημα.      
   
newest oldest most voted
Notify of
Μαρθα
Guest
Μαρθα

Τους υπόλοιπους συμπεριλαμβανομενων και των προέδρων των κομμάτων που κατέστρεψαν τη χώρα ποιός και πότε θα τους διαγράψει? Εσείς κύριε Σημίτη κρύβεστε? Μας δουλεύουν???