Η πρέσβειρα που χαστούκισε και ξεμάλλιασε αστυνομικούς

1
2
Η πρέσβειρα που χαστούκισε και ξεμάλλιασε αστυνομικούς

Μια μάλλον ευέξαπτη πρέσβης, έστειλε στο νοσοκομείο μια γυναίκα αστυνομικό ενώ τραυμάτισε και έναν άνδρα!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρέσβειρα επιθυμούσε να συνοδεύσει συγγενικά της πρόσωπα μέχρι την αίθουσα αναμονής του αεροδρομίου και όταν της επισημάνθηκε πως απαγορεύεται η είσοδος μετατράπηκε σε… Τσακ Νόρις!

Το περιστατικό σημειώθηκε το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου και πρωταγωνίστρια ήταν η δυναμική πρέσβειρα της Αιγύπτου στην Κύπρο.

Όλα ξεκίνησαν όταν μια γυναίκα αστυνομικός της εξήγησε ότι σύμφωνα με τους κανονισμούς και τις οδηγίες της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, οι διπλωμάτες δεν εξαιρούνται του ελέγχου και δεν επιτρέπεται η παρουσία της στην αίθουσα αναμονής του αεροδρομίου.

Τότε σύμφωνα με το sigmalive.com, η πρέσβειρα χαστούκισε στο μάγουλο την αστυνομικό, προκαλώντας οίδημα και εκχυμώσεις.

Στη συνέχεια, η Αιγύπτια διπλωμάτης οδηγήθηκε στο γραφείο του Αρχιλοχία και αντί να δώσει εξηγήσεις, πληροφορίες αναφέρουν ότι του επιτέθηκε, του τράβηξε τα μαλλιά και τον εξύβρισε.

Ο Αρχηγός της Αστυνομίας ζήτησε έκθεση περιστατικού και ενημέρωσε σχετικά το Υπουργείο Εξωτερικών. Σημειώνεται ότι η πρέσβειρα απολαμβάνει ασυλίας.

Η Υπουργός Εξωτερικών Ερατώ Κοζάκου Μαρκουλλή δήλωσε ότι το όλο επεισόδιο διερευνάται.

Η κ. Μαρκουλλή ανέφερε ότι οι πρόνοιες της Σύμβασης της Βιέννης του 1961 για τις διπλωματικές σχέσεις είναι ξεκάθαρες και προβλέπουν πλήρη διπλωματική ασυλία των διπλωματικών αντιπροσώπων. Τόνισε ακόμη ότι τα πορίσματα των ερευνών θα ειδωθούν κάτω από το πρίσμα της συγκεκριμένης σύμβασης.

newest oldest most voted
Notify of
krotalias
Guest
krotalias

Ορίστε, ξύπνησαν οι μαύρες! Θα τολμούσε να τα κάνει αυτά στη χώρα της; Όχι βέβαια! Γιατί εκεί θα της περνούσαν μια σούβλα από κάτω και θα την έβγαζαν από το στόμα!