Μπαλατσινού: «Δεν έπαιρνα μισθό 25.000 ευρώ από τον Λαυρεντιάδη»

2
3
Τζένη Μπαλατσινού Δεν έπαιρνα μισθό 25000 ευρώ από τον Λαυρεντιάδη
Με μια οργισμένη ανακοίνωση, μέσω του δικηγόρου της, η  Τζένη Μπαλατσινού, πρώην ιδιοκτήτρια της εταιρίας Beautyworks που πουλήθηκε…
 στην Alapis του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη το 2009 έναντι 1,5 εκατομυρίου ευρώ με την συμφωνία ότι η ίδια θα παραμείνει στην θέση της γενικής διευθύντριας, διαψεύδει ότι ο μηνιαίος μισθός της ήταν 25.000 ευρώ όπως γράφτηκε στον Τύπο.
Η είδηση διέρρευσε μετά την κατάθεση του συνεργάτη του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, επιχειρηματία Κωνσταντίνου Μπαλλή το πρωί της περασμένης Παρασκευής όταν εμφανίστηκε αυτοβούλως στην δεύτερη τακτική ανακρίτρια Ιωάννα Χατζάκη. Σύμφωνα με τον κ. Μπαλλή η Τζένη Μπαλατσινού είχε συμφωνήσει με τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη ότι μετά την πώληση της εταιρίας της η ίδια θα εξακολουθούσε να διαχειρίζεται την εταιρία ως γενική διευθύντρια κάνοντας τις επαφές με τους πελάτες, τους προμηθευτές, το προσωπικό κτλ με μηνιαιο μισθό ύψους 25.000 ευρώ.
Γράφει η ανακοίνωση/διάψευση της Τζένης Μπαλατσινού:
«Τις τελευταίες ημέρες έχει δρομολογηθεί εκστρατεία κατασυκοφάντησης και σπίλωσης του ονόματός μου, κυρίως μέσω του διαδικτύου, εμφανίζοντάς με ως δήθεν εμπλεκόμενη στην υπόθεση Λαυρεντιάδη και, λίγες ημέρες αργότερα, ως δήθεν αμειβόμενη με αστρονομικούς μισθούς.
Η μόνη αλήθεια είναι ότι το 2009 επώλησα στον όμιλο ALAPIS την επιχείρηση εμπορίας καλλυντικών με τον διακριτικό τίτλο BEAUTYWORKS, την οποία είχα δημιουργήσει και λειτουργούσα με επιτυχία επί δεκαετία.  Χάριν της σχετικής εμπειρίας μου και των επιχειρηματικών επαφών μου με τους προμηθευτές οίκους του εξωτερικού, μετά την πώληση μού προσφέρθηκε και ανέλαβα τη θέση της Γενικής Διευθύντριας της εταιρείας με μηνιαίο μισθό 6.000 € (και -δυστυχώς για εμένα!- όχι 25.000 €, όπως φημολογήθηκε).  Πέραν της καθημερινής εποπτείας της εμπορικής δραστηριότητας της BEAUTYWORKS δεν είχα ούτε συμμετοχή στο μετοχικό σχήμα ή στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας ούτε κάποια εμπλοκή στις επιχειρηματικές και οικονομικές  κινήσεις της εταιρείας ή των μετόχων της ούτε καν λόγο για την κίνηση των τραπεζικών λογαριασμών της. Αλλά ούτε και δικαίωμα υπογραφής.
Ως εκ τούτου, προειδοποιώ όποιον επιχειρήσει να με συνδέσει, για σκανδαλοθηρικούς ή άλλους ιδιοτελείς σκοπούς, με την υπόθεση Λαυρεντιάδη ή να διαδώσει ψευδείς φήμες για δήθεν αστρονομικές αμοιβές ή ό,τι άλλο τυχόν εφεύρει, ότι θα λάβω άμεσα κάθε νόμιμο μέτρο για την προστασία της υπόληψης και της προσωπικότητάς μου, την ανόρθωση κάθε ζημίας μου και την παραδειγματική τιμωρία του».
newest oldest most voted
Notify of
,,,,,
Guest
,,,,,

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΙΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕ ΤΟΝΕΟ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡ. ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΑΘΑΜΕ, Ε Κ. ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΕ;ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΣ; ΑΥΤΟΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ, ΠΑΛΙΟΛΑΜΟΓΙΟ

,,,,,,,,
Guest
,,,,,,,,

ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΑΡΠΑΖΑΝΕ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ, ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ, ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ Ο ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ, ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ , ΚΛΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΩΣΤΟΣ, ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΟΜΩΣ ΕΚΑΝΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΤΑΝΕ ΣΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΛΕΟΥΜΕΝΟ ΤΟΥΣ