Μαιευτήρας Ζυγούλη: «Η μπέμπα είναι τροφαντή. Η Κάτια είναι καλύτερα από όλες τις άλλες φορές»

0
12
Μαιευτήρας Ζυγούλη Η μπέμπα είναι τροφαντή Η Κάτια είναι καλύτερα από όλες τις άλλες φορές

«Ο Σάκης και η Κάτια είναι πολύ καλοί γονείς», δηλώνει ο γυναικολόγος της Κάτιας Ζυγούλη, Ελπιδοφόρος Δουράτσος, αποκαλύπτοντας πως μετά τη γέννηση του γιου του τους είχε ευχηθεί να έρθει σύντομα το τρίτο μωρό. Όπως κι έγινε! Όσον αφορά στο νέο μωράκι, ο γιατρός λέει «Η μπέμπα είναι τροφαντή και πολύ καλή. Δεν μπορεί να πει κανείς σε ποιον μοιάζει, γιατί το παιδί είναι αδιαμόρφωτο».

 

Επίσης εξηγεί πως απαγορεύεται να μπουν στο μαιευτήριο παιδιά μικρής ηλικίας, έτσι η Αναστασία και ο Αλέξανδρος δεν έχουν ακόμα δει το μωρό και θα το δουν πλέον όταν επιστρέψει στο σπίτι. Το μωρό προς το παρόν βρίσκεται συνέχεια στο δωμάτιο μαζί με τη μαμά του, η οποία σύμφωνα με το γιατρό της «Είναι πάρα πολύ καλά. Η ταλαιπωρία της είναι ελάχιστη, και ήταν καλύτερα απ’ όλες τις άλλες φορές!». Όσο για την έξοδο από το μαιευτήριο, όπως είπε ο γιατρός Ελπιδοφόρος Δουράτσος, θα γίνει από εβδομάδα.

 

Ο Ελπιδοφόρος Δουράτσος είναι ο γυναικολόγος που πηγαίνει η Κάτια από τότε που ήρθε ως μοντέλο στην Αθήνα, την γνωρίζει πολλά χρόνια πριν γίνει μαμά και έχει ξεγεννήσει και τα τρία της παιδάκια με το Σάκη Ρουβά.