Πέτρος Φιλιππίδης (βύσμα): «Φέτος υπάρχουν 500 παραστάσεις. Είναι τραγικό»

7
1
Πέτρος Φιλιππίδης βύσμα Φέτος υπάρχουν 500 παραστάσεις Είναι τραγικό

Ο Πέτρος Φιλιππίδης μίλησε σε συνέντευξή του για όλα και μάλιστα έξω απ’ τα δόντια.

Ο ηθοποιός δήλωσε ότι υπάρχουν παραστάσεις και ηθοποιοί που έχουν υπερτιμηθεί χωρίς να το αξίζουν, αλλά και υποτιμηθεί. Συγκεκριμένα δήλωσε στο περιοδικό ΕΓΩ!: «Αυτό γίνεται συνήθως. Δεν έχω αντίρρηση να έρθει κάποιος και να μην του αρέσει μια παράσταση. Αλλά ας το κρίνει εκείνος. Ούτε να επηρεάζεται από άλλους ούτε να διαβάζει πράγματα τα οποία μπορεί να είναι και ύποπτα. Δίνουμε πλέον μια μάχη. Δε μου αρέσει αυτό που γίνεται. Δυστυχώς τα πράγματα πια είναι ‘ο θάνατός σου η ζωή μου’. Είμαστε πολλά θέατρα τώρα πια, φέτος υπάρχουν 500 παραστάσεις. Είναι τραγικό. Είμαι αντίθετος σε όλο αυτό.», ενώ συνέχισε λέγοντας ότι το ποσοστό ανεργίας στον κλάδο της υποκριτικής δεν είναι λόγος για τον μεγάλο αυτό αριθμό παραστάσεων: «Θα γίνω λίγο σκληρός. Δεν έιναι λόγος αυτός για να δημιουργηθούν τόσες πολλές παραστάσεις, επειδή είμαστε άνεργοι. Κάποιος ο οποίος είναι άνεργος θα πει: ‘Ας κάνω μια παράσταση;’. Πρέπει να υπάρχει σοβαρός καλλιτεχνικός ή εμπορικός λόγος, αν θέλετε. Δημιουργείτε μια σύγχυση. Πιστεύω πως πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, να βρισκόμαστε μεταξύ μας, έχοντας και νέους ηθοποιούς μαζί μας. Εγώ πάντα το κάνω αυτό».

newest oldest most voted
Notify of
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΦΥΣΗ!!!!!!
Guest
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΦΥΣΗ!!!!!!

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΦΥΣΗ!!!!!!

λία
Guest
λία

Κύριε φιλιππίδη ως τι κάνετε τέτοιες δηλώσεις???είστε τυχερός γιατί θεωρείστε από τα «αγαπημένα» παιδιά των τηλεοπτικών εκπομπών και σας δίνετε το βήμα να προωθήσετε το κάθε επαγγελματικό σας βήμα κάτι το οποίο δεν ισχύει για την πλειοψηφία των ηθοποιών!!Όσο υπάρχουν υποκριτικές σχολές θα βγαίνουν και ηθοποιοί πολύ εξ αυτών με τεράστιο ταλέντο κύριε Φιλιππίδη…!!Για το λόγο αυτό όχι 500 αλλά 1000 και 1000000 θεατρικές παραστάσεις θα ανεβαίνουν…γιατί όχι??? ΗΘΟΠΟΙΟΣ=ΘΕΑΤΡΟ κύριε Φιλιππίδη και θα έπρεπε να το γνωρίζετε και να το ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ!!! ***σχόλιο από μια νέα αναγνώστρια που αντιμετωπίζει όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι νέοι αυτή την εποχή για να… Read more »

μπλοντι
Guest
μπλοντι

αντε νομιζα οτι εγραψες μουνοφαγα και λεω τι επαθες

Ειρήνη
Guest
Ειρήνη

Το ακαλαίσθητο μούσι τι το ‘θελε;

αντε γεια
Guest
αντε γεια

ουστ ρε μονοφαγα

ντροπη Φιλιππιδη
Guest
ντροπη Φιλιππιδη

Ρεεεεε ωραιος αυτος ε??? να μονοπωλει και το θεατρο μονο αυτος να κανει παραστασεις να σκηνοθετει να παιζει τα κανει ολα και συμφερει….ο απληστος …να μη φαει ψωμακι κανεις αλλος Ουυυστ βυσμα καλα σε λεει ο Μανωλης Να μη κανεις εσυ παρασταση ρε που εισαι κονομημενος ασε να φανε ψωμακι κι οι αλλοι που λιμοκτονουν

ετσι
Guest
ετσι

εσύ είσαι τραγικός. καλά κάνουν και ανεβάζουν τόσες παραστάσεις, να μπορεί να επιλέγει ο κόσμος. ήθελες να παίζεις μόνος σου κύριε φιλιππίδη; σε είχα δει πριν δύο χρόνια στο «χάρολντ και μόντ» να παριστάνεις τον 18χρονο και ακόμα κλαίω τα λεφτά μου.