Γιάννης Πλούταρχος:

0
6
Γιάννης Πλούταρχος Έχω χύσει πολύ ιδρώτα για το μεροκάματο

Το ντεμπούτο του στην μικρή οθόνη ετοιμάζεται να κάνει ο Γιάννης Πλούταρχος μέσα στο 2013 και δηλώνει ιδιαίτερα χαρούμενος!

Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής έχει ήδη ξεκινήσει γυρίσματα για ένα ντοκιμαντέρ που προβάλει τη μεσογειακή διατροφή και την αγροτική ζωή γενικότερα! Διαβάστε τι λέει για αυτή του την απόφαση:

«Δεν πρόκειται για κλασική τηλεοπτική εκπομπή. Δεν θα φάω κανενός την δουλειά- το τονίζω για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις-. Πρόκειται καθαρά για ντοκιμαντέρ.» ξεκαθαρίζει και προσθέτει:

«Είπα το ναι γιατί μέχρι τα 23 μου χρόνια είχα υπηρετήσει την γη. Ήμουν αγρότης. Ξέρω τα άγχη των αγροτών και παλάμη παλάμη έχω χύσει πολύ ιδρώτα για το μεροκάματο.

Όταν σου κάνουν μια τέτοια πρόταση που αποσκοπεί στην προβολή της αγροτικής ζωής της Ελλάδας, με απώτερο στόχο να βγούμε σιγά σιγά από το αδιέξοδο στο οποίο μας έφερε η κρίση και να σκεφτούμε πρακτικές εναλλακτικές λύσεις, δεν μπορείς να πεις όχι.

Είναι μια εκπομπή έρευνας που αφορά στα ελληνικά προϊόντα. Που θέλει να δείξει ότι ο τόπος μας είναι πράγματι ξεχωριστός. Γενετιστές επιστήμονες, γιατροί θα μιλήσουν. Είμαστε στο αρχικό στάδιο των γυρισμάτων τα οποία θα ολοκληρωθούν , εύχομαι αισίως» δήλωσε ο Γιάννης Πλούταρχος στην εφημερίδα «Νews»