Χρίστος Σιμαρδάνης:

2
5
Χρίστος Σιμαρδάνης Δεν έχω βρει τον εαυτό μου μάλλον δεν τον αγαπώ

Ο Χρίστος Σιμαρδάνης, μέσα από συνέντευξή του, είχε παραδεχθεί ότι είναι ομοφυλόφιλος.

Οι δηλώσεις του τότε προκάλεσαν ποικίλα σχόλια και τα μέσα ασχολούνταν για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα καθημερινά με τον ηθοποιό. Ο ίδιος εμφανίζεται μετανιωμένος για αυτή του την αποκάλυψη;

«Δεν γίνεται να μετανιώσεις για κάτι που έχεις δρομολογήσει πολύ συνειδητά. Ακόμα κι αν δεν ξέρεις ότι θα κάνεις τόσο πολύ συγκεκριμένα, όπως σε εκείνη τη συνέντευξη. Μερικοί φίλοι μου μου είπαν κάτι που ήταν λογικό.»Εσύ ξέρεις πώς ακριβώς είναι ο τάδε ή ο δείνα άνθρωπος, που είναι πολύ δημοφιλής στη ζωή του;».

Δεν χρειάζονταν τόση λεπτομέρεια, αφού πραγματικά εγώ δεν είχα ζήσει κρυφά από κανέναν. Γιατί να σηκώσω τον σταυρό της οσίας τάδε; Δε μετάνιωσα όμως γιατί είμαι αυτός, έτσι ζω, έτσι νιώθω πιο καθαρά. Δηλαδή, να κάνω ότι είμαι ένας άλλος; Εδώ ψάχνω να βρω τον εαυτό μου 56 χρόνια και να δείχνω έναν άλλον; Δεν έχω βρει τον εαυτό μου. Μάλλον δεν τον αγαπώ» δήλωσε στο «Εγώ» ο ηθοποιός.

newest oldest most voted
Notify of
'Αννα
Guest
'Αννα

Δεν νομίζω ότι δείχνουν πια κανέναν, και συγκεκριμένα στη δουλειά του Σιμαρδάνη θεωρείται προσόν να είσαι γκέι, άσε που οδηγεί συχνά σε μεγαλύτερη δημοσιότητα. Ο συγκεκριμένος δεν έμεινε ποτέ παραπονεμένος από συμμετοχές σε ταινίες και σήριαλ κι ας ήταν κατά την γνώμη μου μέτριος.

μαιρη 1984
Guest
μαιρη 1984

Ειναι πολυ δυσκολο ειδικα στη δικη μας κοινωνια να σηκωσεις το σταυρο του διαφορετικου, για μενα, ναι καλυτερα να κρυβεσαι παρα να σε δειχνουν και να λενε «να η πουσ….α» , χωρις να αναγνωριζουν τιποτε αλλο που εχεις κανει στη ζωη σου.