Catherine Zeta Jones:

0
1
Catherine Zeta Jones Ήμουν πολύ τυχερή που γνώρισα τον σύζυγό μου

Η πανέμορφη διάσημη ηθοποιός Κάθριν Ζέτα Τζόουνς (Catherine Zeta Jones) μιλάει για την ζωή της σαν μητέρα, σύζυγος αλλά και ηθοποιός και για την μεγάλη αγάπη που τρέφει προς τον σύζυγό της Μάικλ Ντάγκλας (Michael Douglas).

Σε αντίθεση με το παρελθόν δεν έχει πρόβλημα να αναφερθεί και στη διπολική διαταραχή, τη σοβαρή ψυχική ασθένεια από την οποία πάσχει από τα παιδικά της χρόνια.

«Η διάθεσή μου πλέον έχει σταθεροποιηθεί και είμαι χαρούμενη. Με βοήθησαν σε αυτό τα παιδιά μου και η ψυχική δύναμη του Μάικλ, η ηρεμία και η ψυχραιμία με την οποία πάλεψε τον καρκίνο στο λαιμό… Η ζωή μας επιφυλάσσει εκπλήξεις που μας κάνουν πιο δυνατούς και να έχουμε γνώση του προνομίου που έχουμε: να την ζούμε!«

Και η 43χρονη Κάθριν συνεχίζει: «Όταν ήμουν δυστυχισμένη κοιτούσα τα παιδιά μου και τον άνδρα μου που στηριζόταν πάλι στα πόδια του και έπαιζε γκολφ ή διάβαζε το σενάριο για κάποια νέα ταινία και τότε… τραγουδούσα! Και χόρευα! Πρέπει πάντα να είμαστε δυνατοί και να προσπαθούμε. Έχω μάθει πλέον να εκτιμώ τα μικρά πράγματα της ζωής«.

Όσο για τον σύζυγό της αναφέρει: «Είναι ένας φανταστικός πατέρας, ακόμα και στη διάρκεια που ήταν άρρωστος είχε σκεπάσει όλους μας με την αγάπη του και είχε πάνω από όλα την οικογένειά μας. Ποτέ δεν ήμουν ένα κορίτσι με πολλά ραντεβού και άντρες στη ζωή μου, ήμουν πολύ τυχερή που γνώρισα τον Μάικλ.

Αυτό που εύχομαι είναι να μείνουμε για πάντα μαζί. Η διαφορά της ηλικίας δεν παίζει κανένα ρόλο και ομολογώ πως ακόμα ζηλεύω τον άνδρα μου και κάθε γυναίκα που τον κοιτάει!«