Αθηνά Τσιλύρα: “Όταν έμαθα ότι έχω καρκίνο, πήγα σε μια γωνιά του νοσοκομείου και έκλαιγα”

1
0
Αθηνά Τσιλύρα Όταν έμαθα ότι έχω καρκίνο πήγα σε μια γωνιά του νοσοκομείου και έκλαιγα

Όλα όσα αποκάλυψε η γνωστή ηθοποιός για τη δύσκολη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο…

Για τις δύσκολες ώρες που πέρασε και την περιπέτεια που είχε με τον καρκίνο, από την οποία και βγήκε τελικά νικήτρια μίλησε η Αθηνά Τσιλύρα. Η γνωστή ηθοποιός και σύζυγος του Σπύρου Παπαδόπουλου, πιο αποκαλυπτική από ποτέ, εξομολογήθηκε πως μιλά ανοιχτά για την περιπέτεια της υγείας της, θέλοντας να δώσει κουράγιο και στις άλλες γυναίκες που μπορεί να ανεβαίνουν τον ίδιο Γολγοθά.
 
Σε συνέντευξή της στο περιοδικό “ΕΓΩ!”, δήλωσε χαρακτηριστικά: “Όταν έμαθα ότι έχω καρκίνο, πήρα τις μαστογραφίες στα χέρια μου, πήγα σε μια γωνιά του νοσοκομείου και άρχισα να κλαίω. Χάθηκα. Δεν ήξερα πού βρισκόμουν, τι θα κάνω, τι με περίμενε”, και συμπλήρωσε: “Την περίοδο των χημειοθεραπειών και τον ακτινοβολιών είχα δίπλα μου έναν πολύ καλό ογκολόγο. Μιλούσαμε. Τότε υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι θα μιλάω ανοιχτά γι’ αυτό το θέμα, γιατί έστω και μια γυναίκα να με ακούσει και να δει ότι δουλεύω, συνεχίζω τη ζωή μου κανονικά, το έχω ξεπεράσει και είμαι καλύτερα, ίσως τη βοηθήσω”.
newest oldest most voted
Notify of
ΣΤΕΛΛΛΑ
Guest
ΣΤΕΛΛΛΑ

ΑΘΗΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ..ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣ!!!!!!! ΜΙΑ ΟΜΟΙΟΠΑΘΕΙΣ.