Ντoρέττα Παπαδημητρίου (Μπιλντέρι με ανοίγματα): «Το αν είμαι ερωτευμένη το ξέρουν ελάχιστοι άνθρωποι»

0
5
Ντoρέττα Παπαδημητρίου Μπιλντέρι με ανοίγματα Το αν είμαι ερωτευμένη το ξέρουν ελάχιστοι άνθρωποι

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της, μιας και έχει ξεπεράσει πια τις δυσκολίες μετά το διαζύγιό της και είναι μία ευτυχισμένη μαμά, ενώ σημειώνει μεγάλη επιτυχία στο θέατρο, αλλά και στο Dancing with the stars. Και για όλα αυτά μιλάει στο περιοδικό «EΓΩ!».

«Από το καλοκαίρι και μετά έχω αναθεωρήσει πολλά πράγματα, εξαιτίας του ατυχήματος του γιου μου. Κόντεψε να σκοτωθεί. Έπεσε από το μπαλκόνι. Ήταν σοκαριστικό. Με ταρακούνησε πάρα πολύ. Κατάλαβα πως μέσα σε δευτερόλεπτα μπορούσαν να ανατραπούν όλες οι ισορροπίες . Έγινα πιο δυνατή. Δεν πίστευα ότι μπορώ να έχω τόση ψυχραιμία, να αποβάλλω κάθε δείγμα πανικού και να σταθώ στο παιδί μου έτσι όπως έπρεπε», δήλωσε η ηθοποιός.

Τα παιδιά της βλέπουν το «Dancing with the stars» σαν ποδόσφαιρο. «Κοιτούν ποιος θα βγει πρώτος, μετρούν τους βαθμούς, σαν να είναι οι βαθμοί του πρωταθλήματος», ενώ για τη σέξι εικόνα της μαμάς τους «δεν έχουν αφήσει ούτε καν υπονοούμενο. Συνήθως με ρωτούν γιατί πατάω ή κλοτσάω τον παρτενέρ μου και γελάνε!».

Για τον πρώην σύζυγό της, Κώστα Πηλαδάκη, είπε: «Μπορεί να έχω χωρίσει με τον Κώστα, αλλά το μεγάλωμα των παιδιών γίνεται σε απόλυτη συνεργασία μεταξύ μας, σε όλα τα επίπεδα. Σε καμία περίπτωση δεν συντηρώ τα παιδιά μόνη μου. Η σχέση μου με τον Κώστα σε ό,τι έχει να κάνει με τα παιδιά είναι εντελώς οικογενειακή. Είμαι πολύ καλή φίλη με τον πρώην άντρα μου».

Δεν παραδεχτείτε ούτε διέψευσε αν είναι ερωτευμένη, λέγοντας ότι «αυτά τα πράγματα τα ξέρουν μόνο ελάχιστοι άνθρωποι». Ενώ συνέχισε: «Μου φαίνεται παράλογο τη στιγμή που δεν μοιράζομαι τα προσωπικά μου με κοντινούς μου ανθρώπους, να τα μοιραστώ με κόσμο που δεν γνωρίζω».