Πηνελόπη Δεν μπορώ να βλέπω ανθρώπους να πληρώνονται για να γράφουν ψέματα

0
1
Πηνελόπη Αναστασοπούλου Δεν μπορώ να βλέπω ανθρώπους να πληρώνονται για να γράφουν ψέματα

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου συνάντησε ξανά τον Πέτρο Κωστόπουλο, ένα χρόνο μετά την τηλεοπτική συνεργασία τους στο Dancing On Ice, καλεσμένη στο «Βράδυ με τον Πέτρο Κωστόπουλο» το βράδυ της Πέμπτης, και μίλησαν για όλους και για όλα.

 

Η γνωστή ηθοποιός και τραγουδίστρια εξέφρασε την ενόχλησή της για κάποια δημοσιεύματα, που κυκλοφόρησαν και την αφορούσαν: «Δεν μπορώ να βλέπω ανθρώπους να πληρώνονται για να γράφουν ψέματα για τον υπόλοιπο κόσμο. Αν αύριο μεθαύριο αυτοκτονήσει κάποιος υπό το βάρος όλων αυτών τι θα κάνουμε; Ξέρει κανείς τι κρύβουμε μέσα μας; Το να μην αρέσει σε κάποιον η δουλειά μου το δέχομαι, αλλά το να γράφει ψέματα για την δουλειά μου με ενοχλεί πάρα πολύ. Δεν μπαίνω να διαβάσω blogs. Μου τα στέλνουνε στο twitter και τα διαβάζω».

 

Ακόμα, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μίλησε για τις ιδιαίτερα αποκαλυπτικές σκηνές που έχει ο ρόλος της στην παράσταση «Άνδρες Έτοιμοι Για Όλα» στην οποία συμμετέχει φέτος: «Με φωνάζουν Πηνελοπάρα. Το τι άκουγα στις πρόβες από τους συντελεστές όταν έκανα την σκηνή του στριπτίζ δεν περιγράφεται. Δεν βγάζω τίποτα που δεν πρέπει να βγάλω και δεν βλέπει κανείς τίποτα που δεν πρέπει να δει. Για το γυμνό αν μου ζητηθεί να κάνω σοβαρά κάτι που πρέπει να γίνει, δεν έχω κανένα πρόβλημα».