Λευτέρης Πανταζής:

0
1
Λευτέρης Πανταζής Παπαρίζου  Θεοδωρίδου στο νοσοκομείο δίπλα στον τραγουδιστή

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε εσπευσμένα ο Λευτέρης Πανταζής. Ο δημοφιλής τραγουδιστής, όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso» ένιωσε έντονη αδιαθεσία και εχθές μεταφέρθηκε στο Ιατρικό κέντρο Φαλήρου.

Όπως ανέφερε συγγενής του Λευτέρη Πανταζή στη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη – αν και ήταν καθησυχαστικός- «μέχρι να ολοκληρωθούν οι εξετάσεις στις οποίες υποβάλλεται δεν μπορεί κανείς να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα για την υγεία του».

Και συνέχισε: «Ήταν κρυωμένος και μπήκε στο νοσοκομείο για προγραμματισμένες εξετάσεις. Είναι καλά, δόξα τω Θεώ. Ένιωσε μια αδιαθεσία…».

Αξίζει να σημειωθεί πως λίγες ημέρες πριν, ο Λευτέρης Πανταζής είχε πάλι μια περιπέτεια με την υγεία του, αφού από την πολύ κούραση λιποθύμησε μέσα στο καμαρίνι του. Όλα συνέβησαν –όπως αναφέρει το ρεπορτάζ- τα ξημερώματα της προπερασμένης Κυριακής, όταν ο τραγουδιστής αφού ολοκλήρωσε το πρόγραμμά του και κατεβαίνοντας από την πίστα, ένιωσε ιδιαίτερη δυσφορία.

Όταν έγινε γνωστή η είδηση της εισαγωγής του Λευτέρη Πανταζή στο νοσοκομείο, από τις πρώτες που τον επισκέφθηκαν ήταν η Νατάσσα Θεοδωρίδου και η Έλενα Παπαρίζου, ενώ στο πλευρό του βρίσκονται οι πιο στενοί του συγγενείς.