Γιώργος Παπαδάκης: Θα σε τρώμε πολύ καιρό δηλαδή στη μάπα

1
20
Γιώργος Παπαδάκης Θα σε τρώμε πολύ καιρό δηλαδή στη μάπα

Για τα νέα του επαγγελματικά σχέδια μίλησε στο «Βράδυ» ο Γιώργος Παπαδάκης, ο οποίος αποκάλυψε ότι από τις αρχές Φεβρουαρίου κάθε Σάββατο Βράδυ θα παρουσιάζει μια… lifestyle εκπομπή.

«Ήθελα να το κάνω για να ξεφύγω και για να βοηθήσουμε και το πρόγραμμα και ίσως είναι και μια σταδιακή απόδραση από το πρωινό. Ως πότε θα κάτσω στο πρωινό; Στο πρωινό εγώ δε θα αντέξω. Μετά το 2030 – 2035 θα το εγκαταλείψω», είπε ο παρουσιαστής.

Μάλιστα δε δίστασε να απαντήσει και σε όσους λένε ότι ήρθε η ώρα να φύγει από την τηλεόραση.

«Είναι καμιά τριανταριά χρόνια που είμαι στην τηλεόραση και αυτό είναι καλό είναι και κακό. Σου λέει ο άλλος: “δεν είναι η ώρα σου να φύγεις;” Βέβαια νομίζουν όλοι ότι επειδή δεν έχω μαλλιά είμαι μεγάλος. Δεν είμαι μεγάλος. Γιατί θα πρέπει κάποια στιγμή να φύγεις όταν γουστάρεις αυτό που κάνεις και δεν παίρνεις τη δουλειά κάποιου άλλου», αναρωτήθηκε.

Ο Γιώργος Παπαδάκης αποκάλυψε τέλος ότι ανάμεσα στις πολλές δουλειές που έχει κάνει, έχει δουλέψει και ως… κοράκι στα νεκροταφεία, μεταφέροντας τα… στεφάνια!!!

newest oldest most voted
Notify of
glitter
Guest
glitter

Μας έχει πρήξει αυτός ε; Ολο τον Βορίδη καλεί με το τσεκούρι να μιλήσει για τρομοκρατία και μετά λέει τάχα για τους ανέργους για να βοηθήσει στην εξασφάλιση μέσω του φόβου φτηνών εργατικών χεριών. Ο Ρομπέν των χαζών.