Χριστίνα Λαμπίρη: «Δεν άφησα ποτέ τον εαυτό μου να απολαύσει τη μεγάλη επιτυχία κι είναι το μοναδικό πράγμα για το οποίο μετανιώνω»

2
4
Χριστίνα Λαμπίρη Δεν άφησα ποτέ τον εαυτό μου να απολαύσει τη μεγάλη επιτυχία κι είναι το μοναδικό πράγμα για το οποίο μετανιώνω

Σε πρόσφατη συνέντευξή της εξομολογήθηκε ότι δεν κατάφερε να χαρεί την επιτυχία της μπροστά στο γυαλί γιατί φοβόταν ότι ίσως πάρουν τα «μυαλά της αέρα». «Όλο αυτό που έκανα μπροστά από την κάμερα το έβλεπα ως κομμάτι της δουλειάς μου. “Εγώ”, έλεγα πάντα, “είμαι δημοσιογράφος και τώρα παρουσιάζω μια εκπομπή. Προσπαθώ να την κάνω όσο πιο καλά μπορώ για τον εργοδότη μου και για να περνάει καλά ο κόσμος”. Αυτό όμως, το πώς το αντιμετώπιζα, δεν ήταν πάντα καλό. Γιατί δεν το ευχαριστήθηκα ποτέ. Είναι το μοναδικό πράγμα για το οποίο μετανιώνω. Δεν άφησα ποτέ τον εαυτό μου να το αισθανθεί, να πάρει ένα κομμάτι από αυτό. Να εισπράξω όλο αυτό που γινόταν, να απολαύσω τη μεγάλη επιτυχία. Δεν το είχα συνειδητοποιήσει», δήλωσε στην εφημερίδα «Espresso».

newest oldest most voted
Notify of
ΣΟΥ
Guest
ΣΟΥ

ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

ΤΕΤΑ
Guest
ΤΕΤΑ

ΠΟΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ,ΤΙ ΛΕΕΙ ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ???