Μιμή Ντενίση: “Στην Ελλάδα ο κόσμος αγρίεψε. Έχει γίνει επιθετικός και αγενής”

1
3
Μιμή Ντενίση Στην Ελλάδα ο κόσμος αγρίεψε Έχει γίνει επιθετικός και αγενής

Η ηθοποιός μιλώντας στο TV Έθνος δήλωσε πως οι συνθήκες είναι θαυμάσιες καθώς στην Ελλάδα έχει δουλέψει σε πολύ χειρότερες. “Υπάρχει επαγγελματισμός και ευγένεια από όλους. Από τους Κύπριους συναδέλφους δεν ένιωσα κανέναν ανταγωνισμό. Δεν έχουν το μικρόβιο της ματαιοδοξίας“, εξήγησε.

Άλλη μια διαφορά ανάμεσα σε Ελλάδα και Κύπρο είναι πως στη Μεγαλόνησο οι ηθοποιοί πληρώνονται στην ώρα τους. “Όσον αφορά στις αμοιβές είναι τυπικοί στις πληρωμές τους, σε αντίθεση με την Ελλάδα, όπου οι ηθοποιοί που έχουν συμμετάσχει σε σειρές παραμένουν απλήρωτοι. Βέβαια, οι χρυσές εποχές έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί παντού. Πρέπει να υπάρχουν συμβιβασμοί στη δουλειά, Τα βεντετιλίκια στην εποχή μας είναι ανόητα“, τόνισε.

Παράλληλα, ανέφερε πως οι άνθρωποι στην Κύπρο είναι πιο ήρεμοι σε αντίθεση με τους Έλληνες εξηγώντας το λόγο. “Νιώθω ήρεμη στην Κύπρο γιατί εδώ οι άνθρωποι είναι πιο ήρεμοι. Επίσης οι αποστάσεις είναι μικρές, άρα όλα είναι πολύ κοντά. Στην Ελλάδα ο κόσμος αγρίεψε. Έχει γίνει επιθετικός, αγενής κι αυτό φυσικά είναι συνέπεια του άγχους που προκαλεί η κρίση“.

Τέλος, παραδέχτηκε πως της λείπει πολύ η κόρη της Μαριτίνα καθώς ζει στην Ελλάδα επειδή δεν μπορούσε να αλλάξει σχολείο. “Μου έλειψε η Μαριτίνα. Ήρθε για δεκαπέντε μέρες στις γιορτές, καθώς δε γινόταν να αλλάξει σχολείο. Τώρα όμως που θα επιστρέψω στην Ελλάδα θα μπορέσουμε να ξαναβρούμε τις ισορροπίες μας“, κατέληξε.

newest oldest most voted
Notify of
ω
Guest
ω

εχουν καταλαβει δηλαδη το δουλεμα και δεν σηκωνουν πολλα πολλα, χωρια που πλεον αντιληφτηκαν οτι μονο αυτοι πληρωνουν την νυφη:συμπληρωσε η πνευματικη ταγος