Μητροπολίτης Σισανίου:

3
3
Μητροπολίτης Σισανίου Η Χρυσή Αυγή προσβάλει διώκει και εξευτελίζει τον Χριστό

Με τη Χρυσή Αυγή και τους ιερωμένους που της «χαϊδεύουν τα αυτιά» τα έβαλε ο Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης Παύλος τονίζοντας πως το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου προσβάλει, διώκει και εξευτελίζει καθημερινά τον Χριστό και το πράττει στα πρόσωπα, των προσφύγων, των μεταναστών ακόμα και των παιδιών.

 

Ο Μητροπολίτης Παύλος στην ομιλία του για το μεταναστευτικό, στο συνέδριο «Εκκλησία και Αριστερά» που πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη επεσήμανε πως «για την Εκκλησία είναι αδιαπραγμάτευτη η αξία του ανθρώπινου προσώπου. Ο λόγος του Θεού έχει απόλυτο και αιώνιο κύρος. Είναι άλλο το θέμα των προσφύγων και των προβλημάτων που μια ανίκανη πολιτική ηγεσία άφησε να δημιουργηθούν και άλλο η απόλυτη αξία του ανθρώπινου προσώπου».

 

Παράλληλα επιτέθηκε και στους ιερείς που τάσσονται στο πλευρό της Χρυσής Αυγής αναφέροντας «κάθε χαΐδεμα ιερωμένου προς την Χρυσή Αυγή δείχνει ακύρωση της πίστης».

 

Πρόσθεσε μάλιστα πως τα κέντρα φιλοξενίας – κράτησης των μεταναστών «σε καμία περίπτωση λύση δεν είναι ένας σύγχρονος άλλου τύπου Καιάδας, λύση δεν είναι οι χωματερές ανθρώπων. Από την άλλη πλευρά οι μετανάστες δεν είναι ούτε ένα θέμα για εύκολη ρητορεία, ούτε για αδάπανη προοδευτικότητα».

newest oldest most voted
Notify of
GG
Guest
GG

TINI TROPW??????? EMAS ALLOI MAS SFAZOYN KAI MAS AYTOKTONOYN.

!!
Guest
!!

Σωστοτατος@@@

Doberman
Guest
Doberman

Μπραβο Μεγαλε πες τα οπως ειναι γιατι η εκκλησια εχει πεσει σε μεγαλη μαστουρα στις μερες μας !