Σιλβέστερ Σταλόνε:

0
46
Σιλβέστερ Σταλόνε Κακοποιούσε την αδελφή του Την πλήρωνε για να μην το πει

Μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε η μητέρα του Σιλβέστερ Σταλόνε (Sylvester Stallone) δηλώνοντας πως κακοποιούσε την αδελφή του!

Μάλιστα ο διάσημος ηθοποιός έδωσε περισσότερα από 2.500.000 ευρώ για να της κλείσει το στόμα…

Σύμφωνα με την καταγγελία ο Σταλόνε συμφώνησε με την ετεροθαλή αδελφή του να της δίνει κάθε χρόνο να της περίπου 36.000 ευρώ για να καλύπτει τα ιατρικά της έξοδα και την ψυχιατρική της φροντίδα.

Η μητέρα του υποστήριξε ότι ο γιος της έπεσε θύμα εκβιασμού, κατηγορώντας ότι η ετεροθαλής αδελφή του ήταν εθισμένη στα παυσίπονα και γι’ αυτό τα έκανε όλα αυτά.

Εκείνη την περίοδο ο Sly ήταν στα πάνω του και οι δικηγόροι του, του είπαν να της δώσει χρήματα για να το… “βουλώσει“, είπε η μητέρα του ηθοποιού.

Παρά τα όσα πάντως υποστηρίζει η μητέρα του Stallone, εκείνος είχε πάντα καλές σχέσεις μαζί της και μάλιστα είχε προσπαθήσει να βοηθήσει και το γιο της που ήθελε να κάνει καριέρα στο Χόλιγουντ.

Μάλιστα ο 19χρονος ανιψιός του Ράμπο ξέσπασε με όσα λέγονται για τη μητέρα του δηλώνοντας πως:

Μιλούν σαν να είναι η μητέρα μου το μαύρο πρόβατο. Η μητέρα μου φώναζε ότι ο αδελφός της την κακοποιούσε συστηματικά. Πιστεύω ότι λέει την αλήθεια“.

Όπως δήλωσε στους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος του Σταλόνε :

“Δυστυχώς οι διασημότητες, οι πολιτικοί και οι αθλητές γίνονται συχνά στόχοι από επιτήδειους εκβιαστές ακόμα και μέσα από το συγγενικό τους περιβάλλον, που φτιάχνουν διάφορα παραμύθια για να βγάλουν χρήματα”.