Νίκος Αναδιώτης: «Η πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής μου ήταν ο γάμος μου»

0
1
Νίκος Αναδιώτης Η πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής μου ήταν ο γάμος μου

Ο Νίκος Αναδιώτης σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό «ΕΓΩ! Weekly» μίλησε για το ενδεχόμενο ενός παιδιού στη ζωή του, τη ζήλεια στη σχέση του με τη σύζυγό του, αλλά και τη συμμετοχή του στους “Βασιλιάδες”.

«Η πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής μου, ήταν η ημέρα του γάμου μου. Με τη Βασιλική γνωριστήκαμε σε μια δική μου επαγγελματική δουλειά, όπου μου έκανε το hairstyling και το makeup. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Την απόφαση να κάνουμε οικογένεια, την πήρα, αφότου τη γνώρισα καλύτερα. Τα στοιχεία που μου έδειχνε από την αρχή, με έκαναν να καταλάβω πως αν αυτός ο άνθρωπος με αγαπήσει, θα ήθελα να γίνει γυναίκα μου. Η ιδανική γυναίκα για μένα έχει όλα τα στοιχεία που έχει η Βασιλική. Δεν της λείπει τίποτα από όσα ονειρευόμουν» παραδέχτηκε ο 29χρονος ηθοποιός για τη σύζυγό του, Βασιλική Παπαδοπούλου.

Για τη μεταξύ τους σχέση, μάλιστα, πρόσθεσε: «Δεν μου αρέσει η ζήλεια και φροντίζω να μην την προκαλώ. Δεν μου άρεσε και στο παρελθόν να κάνω σκηνές ζηλοτυπίας, γιατί δεν ήθελα να μου κάνουν. Τώρα, αν κάποια κορίτσια μικρότερης ηλικίας με θαυμάζουν, όπως και όλα τα παιδιά, είναι πολύ ώριμη η σύζυγος μου για να την ενοχλήσει κάτι τέτοιο», ενώ για το ενδεχόμενο να γίνει σύντομα μπαμπάς, ο Νίκος δήλωσε: «Αυτό δεν το αποφασίζουμε εμείς. Είναι θέλημα Θεού».