Γιάννης Πλούταρχος: “Είμαστε μαζί 19 χρόνια. Υπάρχει σεβασμός με την σύζυγό μου”

0
5
Γιάννης Πλούταρχος Είμαστε μαζί 19 χρόνια Υπάρχει σεβασμός με την σύζυγό μου

Στα παρασκήνια του νέου βιντεοκλίπ με τίτλο “Δεν με παίρνει”, συνάντησε η κάμερα της εκπομπής “FTHISTV”, τον Γιάννη Πλούταρχο και μίλησε μεταξύ άλλων, για το ντοκιμαντέρ που ετοιμάζεται να παρουσιάσει με θέμα τα ελληνικά προϊόντα, για την κόρη του Κατερίνα που είναι σε εφηβική ηλικία και για την γυναίκα της ζωής του, Μαρία.

Με πολλά σχέδια βρήκε η νέα χρονιά τον αγαπημένο τραγουδιστή, αφού ολοκλήρωσε τις πετυχημένες εμφανίσεις του στη Θεσσαλονίκη και σύντομα θα κυκλοφορήσει το νέο του cd. Με αφορμή τα γυρίσματα του βιντεοκλίπ που είναι βασισμένο στην εποχή του ’30, μίλησε και για το ντοκιμαντέρ που ετοιμάζεται να παρουσιάσει και θα αφορά τα ελληνικά προϊόντα, ενώ ξεκαθάρισε αν θα παρουσιάσει εκπομπή: “Δεν θα παρουσιάσω τηλεοπτική εκπομπή, απλά είναι ένα ντοκιμαντέρ για ελληνικά προϊόντα και γενικώς για τον πρωτογενή τομέα. Δεν είναι ούτε σειρά, ούτε θα παρουσιάσω μαγειρική”. 

Ο Γιάννης Πλούταρχος ανοίγει την καρδιά του και μιλάει με αγάπη για τα 5 παιδιά και εξομολογείται πως η 14χρονη κόρη του έχει αρχίσει να του μιλάει για τα πρώτα της φλερτ. “Δεν λέω ότι έχω 5 παιδιά, αλλά ότι έχω δώσει στο κράτος 5 ΑΦΜ! Τα παιδιά μου λένε τη γνώμη τους και είναι αυστηροί κριτές, αλλά είναι φανατικοί “Πλουταρχικοί”. Και ότι και να πούνε δεν θα το πούνε επηρεασμένα από κάπου, αλλά με αυθορμητισμό”.

Η κόρη του Κατερίνα που είναι ένα πολύ ωραίο κορίτσι, βρίσκεται στο στάδιο της εφηβείας: “Έχω μια ωραία σχέση με την κόρη μου και μιλάμε για τα πρώτα της φλέρτ και μου λέει σχεδόν τα πάντα, γιατί όλα τα λέει στη μάνα της. Η γυναίκα στον άνδρα πάντα έχει ένα μυστήριο, ακόμη κι αν αυτό, είναι το παιδί σου”. H 14χρονη Κατερίνα έχει μια άψογη σχέση με την μητέρα της Μαρία, η οποία φροντίζει η ίδια την ανατροφή και την διαπαιδαγώγηση των 5 παιδιών της.

Μια τέτοια πολυμελής οικογένεια σαν αυτή του Γιάννη Πλούταρχου, δεν μπορεί να κρατηθεί ενωμένη και ευτυχισμένη, εάν το ζευγάρι δεν είναι ισορροπημένο και δεν έχει θέσει σωστές βάσεις στο γάμο του. Αυτό αντανακλάται στην δική του οικογένεια και ο ίδιος το ομολογεί και το αναγνωρίζει στην σύζυγό του: “Νιώθω ότι γεννηθήκαμε μαζί. Από τα 23 μου είμαι με τη Μαρία και είμαι 42χρονών. Είμαστε μαζί 19 χρόνια. Υπάρχει σεβασμός με την σύζυγό μου”.

“O έρωτας ακούει στο όνομά της”, όπως είναι ο τίτλος παλαιότερου τραγουδιού του, αλλά ο ίδιος της αφιέρωσε όχι μόνο το ομώνυμο τραγούδι “Μαρία”, αλλά όπως εξομολογείται: “Στη γυναίκα μου έχω αφιερώσει όλη μου τη ζωή”.