Γιάννης Μπέζος (βύσμα): “Θα λέω ότι θέλω, και όποτε θέλω. Μίλησα για τη σαβούρα που όντως υπήρχε

1
0
Γιάννης Μπέζος βύσμα Θα λέω ότι θέλω και όποτε θέλω Μίλησα για τη σαβούρα που όντως υπήρχε

Όλο και πληθαίνουν οι επιθέσεις που δέχεται τον τελευταίο καιρό ο Γιάννης Μπέζος. Από την ώρα που αποφάσισε να πολιτευτεί και να δηλώσει πως… πετάχτηκε η σαβούρα από την τηλεόραση, έπεσαν να τον “φάνε” με τελευταία “μόδα” να κριτικάρουν αρνητικά την απόφασή του να κάνει πρωταγωνίστρια την κόρη του Ηρώ στην παράσταση του “Αντιγόνη”.

Ο σπουδαίος ηθοποιός μίλησε για όλα αυτά, στο τηλεοπτικό περιοδικό “showzαπ” και το δημοσιογράφο Βασίλη Μπουζιώτη.

“Δεν… μασάω σε επιθέσεις –ποτέ δεν το έκανα, πόσο δε που έγιναν ουκ ολίγες το τελευταίο διάστημα. Θα λέω ότι θέλω, και όποτε θέλω και δεν θα μου πει κανείς αν θα παίξω με την κόρη μου” δήλωσε ο Γιάννης Μπέζος. Γιάννης Μπέζος- Ηρώ Μπέζου

Και συνέχισε: “Μετράω τόσα χρόνια στον χώρο και δεν θα μου υποδείξει κανείς τι θα πω. Ας πουν ότι θέλουν – έτσι κι αλλιώς με ενδιαφέρει μόνο η γνώμη αυτών που εκτιμώ, όχι αυτών που επιτίθενται για να θορυβούν και να υπάρχουν. Μίλησα για τη σαβούρα που όντως υπήρχε, γιατί να μην το πω; Μήπως θιχτεί κανένας; Θα λέω ότι θέλω, θα ασχολούμαι με την πολιτική, γιατί έτσι μ αρέσει. Και θα διεκδικώ τη διεύθυνση του Εθνικού Θεάτρου αν νομίζω πως έχω να καταθέσω όραμα και άποψη”.

Όσο για την επιλογή του να βρεθεί με την κόρη του στο θεατρικό σανίδι, τόνισε: “όσο για το ότι παίζω με την κόρη μου μετά από πέντε χρόνια που μετράει στο χώρο και δεν έχει εμφανιστεί σε καμία τηλεοπτική ή θεατρική  μου δουλειά, εκεί είναι που δεν πρόκειται να δώσω λογαριασμό σε κανέναν. Σε κανέναν απολύτως…. Τέλος”.

newest oldest most voted
Notify of
(*_*)
Guest
(*_*)

Ασε μας κουκλιτσε μου!!!ουστ..