Μανώλης Κονταρός: “Ακόμη και από το αναπηρικό καροτσάκι εγώ θα είμαι ο στυλοβάτης σας, έλεγα στα παιδιά μου”

0
0
Μανώλης Κονταρός Ακόμη και από το αναπηρικό καροτσάκι εγώ θα είμαι ο στυλοβάτης σας έλεγα στα παιδιά μου

O Μανώλης Κονταρός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “FTHISTV” της Σταματίνας Τσιμτσιλή και μίλησε  για την περιπέτεια της υγείας του πριν από 2 χρόνια.

Ο γνωστός λυράρης άνοιξε την καρδιά του και μίλησε για τα 4 παιδιά του και πώς αντιμετώπισαν την δύσκολη αυτή στιγμή του. Σε ερώτηση της παρουσιάστριας, για το αν είναι καλός  μπαμπάς, ο ίδιος είπε: “Θα φανεί στον χρόνο αν είμαι καλός μπαμπάς”.

Την περίοδο,όμως, που νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο, πως το αντιμετώπισαν τα παιδιά του; “Παρόλο που είναι μικρά τα παιδιά μου, την περιπέτεια της υγείας μου την αντιμετώπισαν με ψυχραιμία”.

O γιος του ήταν αυτός που το είχε πάρει πιο βαριά και έκλαιγε, ενώ δεν ήθελε να τον δει ο πατέρας του!O Μανώλης Κονταρός τονίζει πως τα 2 παιδιά του είχαν πει: “Μην στεναχωριέσαι θα ξανασηκωθείς”. Kαι ομολογεί πως όταν έχανε το κουράγιο του, τους είχε προειδοποιήσει: “Μπορεί να μην περπατήσω ποτέ, αλλά πάντα έστω κι αν είμαι σε καροτσάκι, θα είμαι ο στυλοβάτης στην οικογένεια, αυτός που θα σας βοηθήσει να σπουδάσετε και να δουλεύετε για να έχετε όλα τα εφόδια να είστε σωστοί άνθρωποι στην κοινωνία”.