Ελεονώρα Ζουγανέλη: «μου είπαν να μην αλλάζω μαλλιά γιατί θα χάσω δουλειές»

0
1
Ελεονώρα  Ζουγανέλη μου είπαν να μην αλλάζω μαλλιά γιατί θα χάσω δουλειές

Ούτε να… κουρευτούν δεν μπορούν σου λέει οι κυρίες της showbiz! Όπως αποκάλυψε η Ελεονώρα Ζουγανέλη, υπήρξαν άνθρωποι οι οποίοι της είπαν να μην αλλάζει τα μαλλιά της γιατί θα χάσει δουλειές! Παράλληλα, η νεαρή τραγουδίστρια αποκάλυψε γιατί έφυγε από το πατρικό της και αν είναι ερωτευμένη.

Την μία αλλαγή μετά την άλλη κάνει η τραγουδίστρια στα μαλλιά της: «είναι κάτι που με ευχαριστεί. Δεν νιώθω δέσμια της εικόνας μας! Κάποια στιγμή μου είπαν να μην αλλάζω για να είμαι πιο αναγνωρίσιμη στη δουλειά μου. Δεν είμαι, όμως, ένας άνθρωπος που το έχω αυτό ανάγκη και νομίζω δεν έχει καμία σχέση με αυτό που μου αρέσει να κάνω. Τα μαλλιά τα παίρνω απόφαση σε μία νύχτα. Θέλω να πάω να κάνω κάτι και πάω και το κάνω. Το γεγονός ότι μου πετυχαίνει -με κάποιες αποκλίσεις πάντα- έχει να κάνει με το ότι δεν φοβάμαι», εξομολογήθηκε στην κάμερα της εκπομπής «Μεσημεριανή Μελέτη».

«Η μετακόμιση ήταν κάτι που ήθελα πολύ καιρό. Έχουν συμβεί πολλά στη ζωή μου και η συνήθεια, το ότι ήμουν κοντά στους γονείς μου και με τα ωράριά μου χρειαζόμουν βοήθεια, με έκαναν να μην το αποφασίζω. Ε, ήρθε η ώρα να γίνει και αυτή η μετακόμιση με έκανε να μετακομίσω σε πολλά πράγματα», είπε η τραγουδίστρια, προσθέτοντας πως αποφάσισε να μείνει μόνη ώστε να φροντίσει τον εαυτό της και τη ζωή της. Όπως πρόσθεσε, το ότι έφυγε απο το πατρικό σπίτι δεν κάνει καλό μόνο στην ίδια, αλλά και στους γονείς της, που έμειναν ξανά οι δυό τους, μόνοι!

Τέλος, η Ελεονώρα δεν δίστασε να παραδεχθεί πως είναι ερωτευμένη, ωστόσο, δεν είπε λεπτομέρειες και πρόσθεσε με νόημα πως ο έρωτας είναι ένα συναίσθημα για δύο και οι υπόλοιποι βλέπουν απλά το αποτέλεσμά του. «Την εμφάνισή μου την αλλάζω πιο συχνά, από ό,τι αλλάζω στη ζωή μου τα πράγματα. Είμαι καλά, είμαι πολύ ευχαριστημένη», πρόσθεσε.