Εύη Αδάμ: «Είμαι πλέον μόνη μου και μπορώ να κάνω ότι θέλω»

5
1
Εύη Αδάμ Είμαι πλέον μόνη μου και μπορώ να κάνω ότι θέλω

Η Εύη Αδάμ σε συνέντευξή της στο περιοδικό “OK!” μιλάει για τον χωρισμό της από τον πρώην σύζυγό της, Λάμπη Λιβιεράτο, την πρόταση γάμου που περιμένει και τα “συμβόλαια” που υπογράφει με τις κόρες της. …

«Το πρώτο μου μέλημα εκείνη την περίοδο, ήταν να τακτοποιήσω τη ζωή μου. Δεν με ενδιέφερε να βγάλω δελτίο Τύπου για να ανακοινώσω τον χωρισμό μου. Ποτέ δεν είπα ψέμματα, ούτε είπα κάτι που δεν ίσχυε. Με τον Λάμπη χωρίσαμε με πολύ ωραίο τρόπο, έχει άριστη σχέση με τα παιδιά και μια φιλική σχέση μαζί μου».

Όσο για τα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετώπισε ο πρώην σύζυγός της, όταν η ίδια έκανε νέα αρχή στη ζωή της; «Εφόσον είμαι πλέον μόνη μου και ελεύθερη εδώ και πολύ καιρό, μπορώ να κάνω ότι θέλω. Που να είναι το πρόβλημα; Ο Λάμπης είχε την υποστήριξη μου όταν τη ζήτησε και όλα είναι ομαλά πια».

Το γνωστό μοντέλο δήλωσε ότι είναι πολύ καλά στην προσωπική της ζωή και εκφράζει με σιγουριά την πεποίθησή ότι θα έχει κι άλλη πρόταση γάμου: «Είμαι σίγουρη ότι θα έχω και άλλη πρόταση γάμου στο μέλλον».

Έχει μια πολύ τρυφερή και ισορροπημένη σχέση με τις κόρες της και μας αποκαλύπτει τα “συμβόλαια” που υπογράφει με τις κόρες της για την έξοδό τους: «Εγώ η κάτωθι υπογεγραμμένη Αδάμ Ευαγγελία, με τούτο εδώ το συμβόλαιο, δηλώνω ρητώς και κατηγορηματικώς. Ότι η Μαρία Νεφέλη Λιβιεράτου θα εξέλθει από την οικία της μετά της φιλενάδας της Χριστιάννας για προβεί σε επίσκεψη στο μαγαζί της γωνίας, εφόσον τηρήσει την επιστροφή της στις 20.00 ακριβώς».

newest oldest most voted
Notify of
Χαιρέκακος
Guest
Χαιρέκακος

Που είσαι Ολγα μου εδώ είσαι κορίτσι μου γράφεις κακιούλες, με απατάς για την Εύη, το κορίτσι μας με την παρθενοραφή;

Όλγα
Guest
Όλγα

αλλά κατέβηκε πολύ σύντομα κι απότομα ήρθαν η κ…α, το ποτό η κατρακύλα

αα
Guest
αα

ηταν πολυ ταιριαστο ζευγαρι με τον λαμπη

σλιμ
Guest
σλιμ

ήταν μικρή κι αυτός στα πάνω του παρασύρθηκε πολύ θέλει σ αυτούς τους ψευτικους χωρους

....
Guest
....

μια χαρα κοπελα πως τον ειχε παρει τον χαζοβιολη??