Ανακατατάξεις στον Alpha

0
0
Ανακατατάξεις στον Alpha

Κάθε μέρα και μί αλλάγη στον Alpha, που όπως φαίνεται κινείται στα δεδομένα της οικονομικής κατάστασης της χώρας. Ήδη έχουν ξεκινήσει πρώτες επαφές με την διοίκηση κυρίως όσον αφορά στα μεγάλα συμβόλαια. Βίκυ Χατζηβασιλείου, Λάκης Λαζόπουλος, Ναταλία Γερμανού αλλά και Ελένη Μενεγάκη θα δουν τον μισθό τους να μειώνεται, όπως αναφέρει η εφημερίδα News. Μαζί με τις επαφές και τις πρώτες διευρευνητικές συζητήσεις άρχισαν και οι πρώτες γκρίνιες.

‘Οσον αφορά στο τρέχον πρόγραμμα του σταθμού, ο «Αδύναμος Κρίκος» με τον Νίκο Μουτσινά ετοιμάζεται να βγει τον Μάρτιο κι αυτός βέβαια με πολλά προβλήματαν που ελπίζουν να ξεπεραστούν, αλλά μερικά πολυδιαφημισμένα project θα πάνε για του χρόνου. Μέσα σε αυτά, η νέα σειρά του Λάκη Λαζόπουλου αλλά και η εκπομπή της Ζέτας Δούκα. Για φέτος, σκέφτονται ένα νέο δραματοποιημένο ριάλιτι όπως οι «Οικογενειακές Ιστορίες» ενώ το καθημερινό «Κάτι Ψήνεται» θα πάει μέχρι τέλος σεζόν με νέα επεισόδια.

Εκτός Alpha, και η Εύα Καϊλή εδώ και λίγες μέρες. Η Εύα κατείχε την θέση της υπεύθυνης Διεθνών Σχέσεων του ομίλου Κοντομηνά, ενημερώθηκε πως η συνεργασία ολοκληρώνεται και πως ο πρόεδρος δεν θα χρειαστεί άλλο τις υπηρεσίες της. Η απόφαση της διοίκησης εντάσσεται στο πλαίσιο του εξορθολογισμού των εξόδων και πιο συγκεκριμένα της μισθοδοσίας στελεχών.