Λέσβος: Ακρωτηρίασαν βρέφος κατά λάθος

1
0
Λέσβος Ακρωτηρίασαν βρέφος κατά λάθος

Συγκλονίζει η είδηση ότι σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης της Λέσβου​  μια μαθήτρια της Νοσηλευτικής Σχολής στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, έκοψε το δάχτυλο του 5,5 μηνών βρέφους και το παρέδωσε στους γονείς σαν να μην έχει γίνει τίποτα.

Όλα ξεκίνησαν το περασμένο Σάββατο όταν το 5,5 μηνών κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο δημόσιο νοσοκομείο της Λέσβου με υψηλό πυρετό.

Οι γιατροί της έβαλαν ορό, ο πυρετός έπεσε και λίγο πριν πάρει εξιτήριο, μια μαθήτρια της νοσηλευτικής σχολής, πήγε για να βγάλει τον ορό.

Προφανώς λόγω  λανθασμένων χειρισμών, αφαιρώντας τον ορό ακρωτηρίασε το παιδί, κόβοντας την πρώτη φάλαγγα δακτύλου του χεριού του. Αλλά το κακό δεν σταμάτησε εκεί.

Η  μαθήτρια πέταξε το κομμάτι του δακτύλου που έκοψε, έκλεισε με αιμοστατικές γάζες την πληγή στο χέρι του βρέφους, το οποίο και παρέδωσε στους γονείς του σαν να μην τρέχει τίποτα.

Όταν οι γονείς πήγαν σπίτι, έκπληκτοι είδαν τον επίδεσμο και κατόπιν την πληγή επέστρεψαν στο Νοσοκομείο όπου έγινε άμεση εισαγωγή του βρέφους για την αντιμετώπιση του σοβαρού τραύματος που είχε.

Αναζήτησαν την μαθητευόμενη νοσηλεύτρια αλλά χωρίς να καταφέρουν να τη βρουν αφού όπως υποστηρίζουν την έκρυψαν οι υπεύθυνοι του Νοσοκομείου.

Έτσι αναγκάστηκαν να καταφύγουν στην Αστυνομία.

Το παιδάκι εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο ενώ οι γονείς τους καταγγέλλουν ότι αντιμετωπίστηκαν στο Νοσοκομείο σαν πολίτες Γ” Κατηγορίας επειδή είναι αθίγγανοι.

newest oldest most voted
Notify of
κο
Guest
κο

τι αλλο θα δουμε ρε; ελεος πια