Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Δε μπορώ να κάνω σχέση με συνάδελφο γιατί τη θεωρώ αιμομικτική»

2
5
Δημήτρης Ουγγαρέζος Δε μπορώ να κάνω σχέση με συνάδελφο γιατί τη θεωρώ αιμομικτική

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος εξομολογείται την αλλόκοτη πρόταση που έκανε σε μια κοπέλα και τη σχέση του με τις συναδέλφους του
Μια πολύ απολαυστική συνέντευξη έδωσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος χθες στο Θέμο Αναστασιάδη και στην εκπομπή «ΟΛΑ».  Ο δημοφιλής παρουσιαστής, που έχει ξεχωρίσει για το χιούμορ του, εξομολογήθηκε ότι δε μπορεί να κάνει σχέση με συνάδελφό του, που δουλεύουν μαζί στον ίδιο χώρο, γιατί τη θεωρεί αιμομικτική.
«Δε μπορώ να κάνω σχέση με συνάδελφό μου που συνεργαζόμαστε γιατί τη θεωρώ αιμομικτική. […] Όταν ήμουν με τη Νάντια εκείνη ήταν στην τηλεόραση κι εγώ στο ραδιόφωνο».
Ο αγαπητός παρουσιαστής μίλησε και για την πρόταση γάμου που έκανε κάποτε σε μια κοπέλα, για να την πάρει πίσω μία μόλις μέρα μετά.
«Είχα ψωνιστεί στο πανεπιστήμιο, επειδή δούλευα μπάρμαν. Έφαγα την πρώτη μου καψούρα με τη Δέσποινα, μία κοπέλα στο πανεπιστήμιο, η οποία με χώρισε επειδή την είχα ψωνίσει, μετά από ένα χρόνο σχέσης. […] Ήμασταν με τους φίλους μου στην πλατεία, ήταν και η Δέσποινα, γονατίζω, της λέω: «Σ’ αγαπώ, θέλω να είμαστε μαζί», εκείνη μου είπε ναι. Την άλλη μέρα την παίρνω τηλέφωνο και της λέω: «Έλα, αυτό που είπα χθες… άκυρο!»

newest oldest most voted
Notify of
camelakias
Guest
camelakias

ΚΟΙΤΑ ΦΑΤΣΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΝΤΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΟΓΟ ΤΟΥ ΛΟΥΚΙ ΛΟΥΚ…

χυδαια
Guest
χυδαια

ασε μ,ας ρε φιλε