Λάκης Λαζόπουλος: Κι είχαμε ένα άγχος

0
1
Λάκης Λαζόπουλος Πάει γυρεύοντας να φύγει αποτυχημένος

Κάποτε με τους «δέκα μικρούς Μήτσους» σταμάτησε την τηλεόραση, ακριβώς τη στιγμή που έκαναν τεράστια επιτυχία. Ο κόσμος όπως ήταν φυσικό, έμεινε για 15 χρόνια με την ανάμνηση αυτής της επιτυχίας. Τώρα ο Λάκης φαίνεται να χει χάσει αυτή τη μοναδική ικανότητα. Αυτή που του λέει πότε πρέπει να…φύγει. Δεν δείχνει να θέλει να διαβάσει σωστά τα νούμερα που φθίνουν εδώ και καιρό. Η μικρή…αποχή από το γυαλί, ελπίζει πως θα  φέρει τα νούμερα εκεί που ήταν. Λάθος και θα το δει άμεσσα.

Στις 19 Φεβρουαρίου βγαίνει στον αέρα-εκτός απρόοπτου πάντα- ο Λάκης Λαζόπουλος και οι μηχανές του Alpha αρχίζουν να δουλεύουν στο φουλ για το πρώτο «Αλ τσαντίρι νιουζ» της χρονιάς.

Δεδομένου, δε, ότι θα έχει και επίτιμο καλεσμένο στο πλατό τον Σάκη Ρουβά, καταλαβαίνετε ότι οι προετοιμασίες είναι ακόμα πιο εντατικές.

Οι πληροφορίες λένε ότι θα δούμε έναν Σάκη, όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί, να τραγουδά αλλά και να παίζει πρωτότυπα σκετς δια χειρός Λάκη, εμπνευσμένα πάντα από την επικαιρότητα.

Ήδη, έχουν γίνει οι πρώτες κουβέντες με τον Λαζόπουλο και μέσα στις επόμενες ημέρες θα γίνουν και οι πρόβες για το live.