Νίκος Αναδιώτης:

0
3
Νίκος Αναδιώτης Αυτοί που με κατηγορούν

Καλεσμένος στο «Movies & Stars» αυτή την Τετάρτη 6/2, στις 20.00, o Nίκος Αναδιώτης. Ο σέξι ηθοποιός που μόλις αποχώρησε από το «Dancing with the Stars», αποκαλύπτει το παρασκήνιο της αποχώρησής του αλλά και ότι έχει δεχτεί ανήθικη πρόταση!  Ακόμα μιλάει για την πολυσυζητημένη σχέση του με τη Χριστίνα Παππά αλλά και την αθέατη πλευρά του Γιάννη Λάτσιου.

 «Αισθάνομαι νικητής!»

«Και μέχρι εδώ που έφτασα στο Dancing  αισθάνομαι νικητής στόχος μου δεν ήταν να νικήσω αλλά να μείνω όσο περισσότερες Κυριακές γινόταν! Το χορευτικό σόου σου δίνει τη δυνατότητα να σε γνωρίσει ο τηλεθεατής σαν άνθρωπο . Από τη στιγμή που μπήκα στο παιχνίδι ήμουν έτοιμος για την κριτική της επιτροπής αλλά και του Τύπου που άλλες φορές είναι καλή, άλλες άσχημη».

«Η γυναίκα μου ζηλεύει αλλά με μέτρο!»

«Τη γυναίκα μου την είχα γνωρίσει πριν από την υπέρ – έκθεση των Βασιλειάδων και του Dancing όποτε δεν νομίζω να μου έχει μειώσει τις θαυμάστριές μου αφού όλοι με έμαθαν δεσμευμένο. Με την Βασιλική έχουμε μια σχέση που κανείς δε χρειάζεται να τρέχει  πίσω από τον άλλον. Είμαστε ένα και είναι πολύ έξυπνη και καταλαβαίνει και τη δουλειά μου και όλα. Ζηλεύει αλλά σε ένα επιτρεπτό όριο το οποίο είναι πολύ καλό γιατί κανένας άντρας δεν του αρέσει να τον ζηλεύουν υπερβολικά».

 Κάθε Κυριακή πάω στην εκκλησία!

«Πηγαίνω στην εκκλησία τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα και προσεύχομαι και παρακολουθώ την Θεία λειτουργία την Κυριακή. Το ξέρω ότι είναι αντιφατικό με την εικόνα μου και αυτό που βγάζω, αλλά πιστεύω πολύ στον Θεό. Ο κόσμος που συναντάω εκεί στην εκκλησία χαίρεται, από ότι μου λένε, που κάποιος που είναι στην τηλεόραση βρίσκεται και στο δρόμο του Θεού».

Δεν πρέπει να κατηγορούν εμένα που μεταπήδησα από το μόντελινγκ στην υποκριτική!

«Πολλά μοντέλα έχουν μεταπηδήσει στο χώρο της τηλεόρασης και έχουν κατηγορηθεί, δεν είμαι ο πρώτος. Όταν μου έγινε η πρόταση για τους Βασιλιάδες αυτοί ήρθαν και με βρήκαν δεν το έψαξα εγώ, άρα όλοι αυτοί που με κατηγορούν έπρεπε πρώτα να κατηγορήσουν τους εργοδότες μου και όχι εμένα. Αυτοί μου έκαναν την πρόταση και εγώ μπορεί να ήμουν άνεργος εκείνο το διάστημα και αποδέχτηκα».