Γιώργος Κιμούλης: “Δεν υπήρξα φοροφυγάς ποτέ, αλλά οφειλέτης”

0
5
Γιώργος Κιμούλης Δεν υπήρξα φοροφυγάς ποτέ αλλά οφειλέτης

Ο ηθοποιός Γιώργος Κιμούλης σε τηλεοπτικό σταθμό για την περιπέτειά του και την σύλληψή του.  Ο ηθοποιός, αφέθηκε ελεύθερος αφού  εξαγόρασε με 4.418 ευρώ, τους 15 μήνες φυλακή. Ο ηθοποιός συνελήφθη για παράβαση του νόμου περί επιταγών το βράδυ της Τετάρτης στους οποίους είχε καταδικαστεί ερήμην για ακάλυπτες επιταγές και όχι για χρέη στο Δημόσιο.Το πρωί της Πέμπτης, ο κ. Κιμούλης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα

Ωστόσο για τα 200.000 ευρώ που λέγεται ότι χρωστά στο Δημόσιο, ο ηθοποιός   έκανε ρύθμιση στις αρχές της εβδομάδας.

Ο ηθοποιός δήλωσε ότι όλα ξεκίνησαν από μια ξεχασμένη ποινή για μια παλιά επιταγή η οποία «πήγε από τράπεζα σε τράπεζα». Για την επιταγή αυτή, ο κ. Κιμούλης είπε ότι είχε τιμωρηθεί αλλά είχε ξεχάσει να την πληρώσει.

Ο ηθοποιός συνελήφθη χτες από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Συντάγματος στην οδό Βουκουρεστίου, αμέσως μετά την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί.
Ο Γιώργος Κιμούλης  συναισθηματικά φορτισμένος δήλωσε πως :«Δεν υπήρξα φοροφυγάς ποτέ. Αυτό το οποίο είμαι, όπως και οι περισσότεροι Έλληνες, είμαι οφειλέτης στο Δημόσιο. Κάνω διακανονισμό, παλεύω να τον τηρήσω, δεν τα καταφέρνω, ξανακάνω… αυτό!»

«Έχω την εντύπωση πως σε αυτό το κράτος, δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην οφείλει. Επίσης, η ίδια η χώρα οφείλει, όχι μόνο στους πολίτες της, αλλά παντού».

Μάλιστα εξέφρασε και το παράπονο του, λέγοντας πως «τα πάντα πλέον έχουν γίνει ένα θέαμα. Κι αυτά είναι παιδικά και ερασιτεχνικά θεάματα».

Ωστόσο, τόνισε πως «δεν υπαινίσσομαι ότι στοχοποιήθηκα, και προς Θεού, δεν κάνω τον ήρωα. Δεν θα ήθελα να πιστέψω πως ζω σε μια καυστική χώρα, που ξαφνικά μπορείς να βρεθείς στη φυλακή».

“Δεν πρέπει να ξεχνάμε, όλοι εμείς που έχουμε ένα δημόσιο λόγο, ότι πρέπει να πάμε ένα βήμα πιο μπροστά αυτή την κοινωνία, να την απομακρύνουμε από την κοινωνία του θεάματος» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Κιμούλης, καθώς όπως σημείωσε «τα πάντα έχουν γίνει ένα θέαμα».