Κασιδιάρης στην Ολομέλεια:

2
1
Κασιδιάρης στην Ολομέλεια Να πάτε να γαμηθείτε εσείς της ΝΔ Replay

Φωνές, μικρόφωνα που έκλειναν και εκφράσεις που διαγράφονταν… Απ’ όλα είχε ο καυγάς στη Βουλή μεταξύ Ηλία Κασιδιάρη και Άδωνι Γεωργιάδη, ένας καυγάς που ξέσπασε για το εάν καλείται και εάν πηγαίνει η Χρυσή Αυγή σε τηλεοπτικές εκπομπές. Και επειδή κάποια πράγματα δεν ακούστηκαν λόγω κλειστών μικροφώνων, ο κ. Κασιδιάρης φρόντισε να δώσει διευκρινήσεις στους δημοσιογράφους.

Με αφορμή ένα άλλο επεισόδιο μεταξύ του προεδρεύοντος Θανάση Νάκου και της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Βασιλικής Κατριβάνου την οποία ο κ. Νάκος αποκάλεσε «η κυρία με το παλτό», ο κ. Κασιδιάρης ισχυρίστηκε ότι ο ίδιος είπε στην Ολομέλεια: «Δεν είναι η κυρία με το παλτό, είστε όλοι παλτά. Επίσης, την ώρα που μιλούσε βουλευτής της ΝΔ Ιορδάνης Τζαμτζής είπε: «να γαμηθ*** εσείς της ΝΔ».

Ο βουλευτής της ΝΔ μέμφθηκε τη Χρυσή Αυγή ότι κακώς παραπονείται πως δεν την καλούν τα ΜΜΕ και ότι στην πραγματικότητα τα στελέχη της δεν ανταποκρίνονται στις προσκλήσεις…. και έτσι άρχισε ο καυγάς.

Όρθιος ο Ηλίας Κασιδιάρης διαμαρτύρονταν σε έντονο ύφος , ωστόσο ο προεδρεύων Θανάσης Νάκος του έκλεισε το μικρόφωνο και ακολούθησε πανδαιμόνιο…

Ο Ηλίας Κασιδιάρης, σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν από τον κ. Νάκο αποκάλεσε τρελό τον Αδωνι Γεωργιάδη με αποτέλεσμα να του κλείσει το μικρόφωνο, κίνηση που εκνεύρισε ακόμη περισσότερο τον βουλευτή της Χρυσής αυγής που κάλεσε τον προεδρεύοντα να ανοίξει τα μικρόφωνα προκαλώντας την αντίδραση του κ. Νάκου που του είπε σε έντονο ύφος:

“Μου δίνετε εντολή; Εντολή θα μου δώσετε κ. Κασιδιάρη; Επικοινωνείτε με το περιβάλλον; Χρησιμοποιήσατε υβριστικές εκφράσεις, τον αποκαλέσατε τρελό…κι εγώ σας ανακαλώ στην τάξη, διαγράφω ανεπίτρεπτες εκφράσεις για κοινοβούλιο”

Όταν ήρθε η σειρά του Ηλία Κασιδιάρη να μιλήσει με ανοιχτό μικρόφωνο πλέον ανέφερε πως “η Βουλή δεν είναι στούντιο, είναι μεγάλο ψέμα και αθλιότητα αυτό που είπε, όποτε με κάλεσαν, είμαι εκεί.”

newest oldest most voted
Notify of
οοοοοο
Guest
οοοοοο

παπυρος λαρους. 0 , ο εοο

ορχηστρα
Guest
ορχηστρα

αμα εχει λεγειν ο ανθρωπος τελικα