Βίκυ Καγιά: «Είμαι έντονος χαρακτήρας, σαν το ουράνιο τόξο»

0
3
Βίκυ Καγιά Είμαι έντονος χαρακτήρας σαν το ουράνιο τόξο

H Βίκυ Καγιά ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό Mou», το πρωί της Πέμπτης, και μίλησε για τη σχέση της με τον σύζυγό της, Νίκο Κριθαριώτη, τη σχολή που έχει ξεκινήσει, με τίτλο «Fashion Workshop by Vicky Kaya», αλλά και την εμπειρία της από την ενασχόλησή της με την τηλεόραση.

Αναφερόμενη στην επιλογή της να συνεχίσει να εργάζεται και μετά το οριστικό κλείσιμο του κύκλου της ενεργής ενασχόλησής της με το modeling, η Βίκυ είπε: «Πώς θα είσαι ευτυχισμένη, όταν είσαι στη δόξα της ομορφιάς σου; Δεν πιστεύω πως αυτό μπορεί να φέρει την ευτυχία. Πιστεύω πως πρέπει να προκαλείς τον εαυτό σου, τον άνθρωπό σου, αυτούς που σε αγαπάνε να προσπαθούν παραπάνω και να παράγουν κάτι ωραίο».

Μίλησε δε και για τη γεύση που της άφησε η τηλεόραση: «Πιέστηκα πάρα πολύ, γιατί δεν ήξερα όλος αυτός ο χώρος πώς είναι. Σε όλα πιέστηκα! Ήταν ένα πράγμα που δεν το ήξερα. Πέρασα τέλεια σε κάποια πράγματα, γιατί είμαι ένας εργατικός άνθρωπος, που δουλεύει πολύ σκληρά και έχει μάθει να μιλάει και πάρα πολύ. Μπορώ να σκύβω το κεφάλι και να κάνω αυτό που μου λένε, γιατί θεωρώ πως αν κάνεις παράπονα, χαλάει η δουλειά, πάει πίσω όλο το project και χάνουμε όλοι. Αν κάτσω, όμως, το σκεφτώ και «σπάσω» λίγο τη συμπεριφορά μου και αναλύσω τις συμπεριφορές συνεργατών, τι γινόταν πίσω από την πλάτη μου και όλα τα γύρω γύρω…». Δε δίστασε να σημειώσει ότι έζησε «πολλές ίντριγκες και δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί γινόντουσαν. Αν γινόταν κάτι λάθος ή αν δεν ήταν συνεπής στις υποχρεώσεις του, το φόρτωναν σε μένα. Η σιωπή είναι χρυσός σε αυτές τις περιπτώσεις. Ο χρόνος, βέβαια, δικαιώνει τους ανθρώπους και τις ενέργειες. Στην τηλεόραση θα ήθελα πια να κάνω κάτι που μου πάει, που το κατέχω και ένα project που θα με εμπιστευόταν ένα κανάλι και θα του «έβγαινε». Δεν θέλω να πάρω ρίσκα πλέον, έκανα αρκετές δοκιμές».

Τέλος, δε θα μπορούσε να μη μιλήσει και για το σύζυγό της, Νίκο Κριθαριώτη:  «Έχει αλλάξει η σχέση μας. Πιστεύω πολύ στην αγάπη και πως τα νικάει όλα. Ξεκινήσαμε σαν δύο παιδιά που δεν θέλανε ευθύνες, δεν θέλαμε να ακούμε για γάμους. Θέλαμε μόνο να περνάμε ωραία. Περάσαμε σε μια άλλη φάση, που ήταν πιο πολύ του σπιτιού, το να μείνουμε ή να μην μείνουμε μαζί. Μετά μείναμε και το συνηθίσαμε. Περίεργο, αλλά συνηθίσαμε. Παντρευτήκαμε τελικά μετά από τέσσερα χρόνια. Πιστεύαμε πως ήμασταν έτοιμοι να κάνουμε οικογένεια, μετά αλλάξαμε γνώμη. Οικογένεια, εννοώ, και ένα παιδί, γιατί οι δυο μας ήδη είμαστε οικογένεια. Πλέον έχουμε περάσει σε μια φάση που δουλεύουμε και οι δυο πολύ», χωρίς όμως να αποκλείει το ενδεχόμενο κάποια στιγμή να θελήσουν τελικά να αποκτήσουν ένα παιδί. «Η σχέση έχει τρομερά σκαμπανεβάσματα» συνέχισε, «όποιος λέει το αντίθετο, δεν λέει αλήθεια. Εγώ θεωρώ πως έτσι συμβαίνει. Το αντιμετωπίζω, όπως όλοι. Γίνεται ένα καβγαδάκι και μετά το ξεπερνάς. Βέβαια, για να φωνάξω πρέπει να γίνει κάτι πολύ σοβαρό, ενώ ο Νίκος γνέφει. Έχω μεγάλη υπομονή, πρέπει να με σκάσεις για να τσακωθώ, αλλιώς δεν αντιδρώ. Όταν σκάσω, όμως, γίνεται πυροτέχνημα και μετά ηρεμώ. Και ο Νίκος έχει, αλλά σε άλλες πτυχές τις καθημερινότητάς του, στα επαγγελματικά του. Σε μένα απλά γνέφει. Εγώ είμαι έντονος χαρακτήρας, σαν το ουράνιο τόξο. Έχω πολλά χρώματα».