Σεξ στις τουαλέτες και στα κρεβάτια του νοσοκομείου…

1
1
Σεξ στις τουαλέτες και στα κρεβάτια του νοσοκομείου

Σημεία και τέρατα καταγγέλλουν οι νόμιμες αποκλειστικές νοσοκόμες – Αλλοδαπές κλείνουν συμφωνίες με ασθενείς και κάνουν σεξ τόσο στις τουαλέτες όσο και στα κρεβάτια του νοσοκομείου…

Aποτελεί κοινό μυστικό πως κάποιες από τις αλλοδαπές που εργάζονται παράνομα ως αποκλειστικές νοσοκόμες προσφέρουν… και άλλες υπηρεσίες στους ασθενείς!

Μπορεί να λειτουργούν «αθέατα» στα μάτια όσων… δεν δίνουν σημασία στις κινήσεις τους, όμως δεν ξεφεύγουν από συναδέλφισσές τους που διαθέτουν νόμιμη άδεια και που όπως είναι φυσικό ελέγχουν τι συμβαίνει στον χώρο του νοσηλευτικού ιδρύματος.

«Όχι απλά κάνουν σεξ σε τουαλέτες, αλλά σε περίπτωση που κλείσουν συμφωνία με ασθενή το κάνουν… ακόμη και στα κρεβάτια του νοσοκομείου» είπε στο dete.gr, αποκλειστική νοσοκόμα που εργάζεται στο εν λόγω νοσοκομείο.

Φυσικά από την πελατεία τους δεν ξεφεύγουν… και οι συνοδοί! Μόνο που εκεί τα ραντεβού κλείνονται… για εξωτερικό χώρο!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η χρέωση για όποιον θέλει τις ροζ «αποκλειστικές» υπηρεσίες των συγκεκριμένων κυριών, εκτός νοσοκομείου, αγγίζει τα 30€!

Γυναίκες από τη Βουλγαρία, τη Ρουμανία και χώρες της πρώην Ανατολικής Ευρώπης κάνουν με το αζημίωτο φυσικά… ότι θέλει ο πελάτης!

Ο οποίος αν μείνει ικανοποιημένος ζητά από τους συγγενείς του να παραμείνει στις υπηρεσίες νοσηλείας η συγκεκριμένη αλλοδαπή και μάλιστα με τρόπο… επιτακτικό!

newest oldest most voted
Notify of
jouliani
Guest
jouliani

Ολα τα προσφερει το συστημα υγειας @@@!!!
Γιατι γκρινιαζουμε ?