Δέσποινα Ολυμπίου: «Είναι άκομψο να με ρωτούν ακόμα για τον Μιχάλη»

0
3
Δέσποινα Ολυμπίου Είναι άκομψο να με ρωτούν ακόμα για τον Μιχάλη

Η Δέσποινα Ολυμπίου σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό «Down Town» της Κύπρου μίλησε για τη συμμετοχή της στη Eurovision, τον έρωτα, τη σημερινή σχέση της και το ενδεχόμενο να αποκλειστεί η Κύπρος από τον ημιτελικό του μουσικού διαγωνισμού.

«Είναι σαν μια μεγάλη συγκέντρωση, στην οποία μαζεύονται καλλιτέχνες από πολλές χώρες και παρουσιάζουν το τραγούδι τους. Σε ένα μουσικό διαγωνισμό θα κάνω αυτό που κάνω τόσα χρόνια και αυτό που επέλεξα να κάνω στη ζωή μου: Θα τραγουδήσω ένα ωραίο τραγούδι εκπροσωπώντας τη χώρα που γεννήθηκα», δήλωσε η τραγουδίστρια, εξηγώντας τους λόγους που αποφάσισε να λάβει μέρος στο μουσικό διαγωνισμό.

Ακόμη, μίλησε για τη δημοσιότητα που έρθει στη ζωή της τους επόμενους μήνες με αφορμή τη Eurovision: «Δεν είμαι άτομο που κυνηγά τη δημοσιότητα αλλά παρόλα αυτά, αυτό που αγαπώ με ανέβασε στη σκηνή, μου άνοιξε τα φώτα, με εξέθεσε και με ξεγυμνώνει κάθε φορά. Σίγουρα θα υπάρξει προβολή, αλλά θα κάνω ό,τι είναι ωφέλιμο για την ομάδα μου, και θα προσπαθήσω να κρατήσω χαμηλούς τόνους, γιατί ούτως ή άλλως αυτό με χαρακτηρίζει».

Τι θα γίνει, όμως, αν τελικά η Κύπρος δεν περάσει στον τελικό; «Αλίμονο αν για όποια αποτυχία είχα στη ζωή μου μετάνιωνα για τον αγώνα που έδινα ή για τις στιγμές που έζησα, ελπίζοντας και προσπαθώντας. Όλα είναι μια εμπειρία και οι εμπειρίες κάνουν πλουσιότερη τη ζωή μας με αναμνήσεις αλλά και με την επίγνωση που μένει ύστερα από όλα. Φυσικά και θα στεναχωρεθώ αν δεν περάσω στον τελικό, αλλά δε θέλω να με βάζεις να σκέφτομαι αρνητικά, ούτε να προκαλώ την τύχη μου!».

Τέλος, όταν ρωτήθηκε για το πώς αισθάνεται που σε κάθε της συνέντευξη την ρωτούν για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, είπε: «Είναι άκομψο να με ρωτούν για μια σχέση που τέλειωσε προ πολλού και ενώ έχω ήδη μία άλλη σχέση στη ζωή μου!», ενώ για τη σχέση που ζει εδώ και καιρό με «37χρονο επιχειρηματία», δήλωσε λακωνικά: «Απλά, είμαι ευτυχισμένη!».