Τάκης Σπυριδάκης: «Ο Κούνδουρος ήταν αχρείος.Με είπε πρεζόνι και αληταρά»

4
2
Τάκης Σπυριδάκης Ο Κούνδουρος ήταν αχρείοςΜε είπε πρεζόνι και αληταρά

Καλεσμένος στο «Πρωινό Mou» ήταν ο Τάκης Σπυριδάκης που μίλησε για τις διαφημίσεις που πρωταγωνιστεί, αλλά και για την καριέρα του…
Μίλησε για το βραβείο ερμηνείας που είχε κερδίσει στα 24 του με την πρώτη του ταινία και αποκάλυψε πως αρνήθηκε να το αποδεχτεί καθώς ο πρόεδρος της κριτικής επιτροπής, ο Νίκος Κούνδρουρος ήταν αχρείος και τον είχε αποκαλέσει πρεζόνι και αληταρά….

newest oldest most voted
Notify of
Λεφτά πεταμένα
Guest
Λεφτά πεταμένα

O Kούνδουρος σκηνοθέτησε το δράκο που θεωρείται μία από τις καλύτερες ελληνικές ταινίες όλων των εποχών και έχει κάνει και άλλες ωραίες δουλειές όπως τις Μικρές Αφροδίτες, Μαγική πόλη κτλ. Ο Κούνδουρος έχει κάνει ενδιαφέρουσες δουλειές αν και ανήκε στην αστική τάξη από ανατροφή. Η διαφορά μεταξύ τους ήταν διαφορά μεταξύ γενεών. Ο Σπυριδάκης ανήκει σε μια εποχή με τον Ασιμο, τη Γώγου, το Σιδηρόπουλο. Ο Κουνδουρος ήταν κι αυτός τσαούσης στα νιάτα του αλλά ήρθε ο καιρός που κι αυτός έγινε συντηρητικός και οι κατοπινές κινηματογραφικές δουλειές του αδιάφορες.

σαρδ
Guest
σαρδ

σκηνοθετης ειναι αυτος;

χυδαιος
Guest
χυδαιος

Ποιος ειναι ο Κουνδουρος;;;

Punisher
Guest
Punisher

Ψοφο στον σκατογερο τον Κούνδουρο…!!!…Κ αυτός στην κατηγορία της αγαπούλας ανοικει…Ο ΣΙΧΑΜΕΡΟΣ..!!!…Δώσε Πόνο τρλέ Σπυριδάκη..μαμησε τουσ όλους κ μν μασας..!!!