Κωνσταντίνα Μιχαήλ:

2
2
Κωνσταντίνα Μιχαήλ Πάλεψα πολύ για να ξεκολλήσω από πάνω μου το καλό αλλά βαρετό κορίτσι

Είναι καταξιωμένη ηθοποιός και γοητευτική γυναίκα. Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα News Σαββατοκύριακο  αποκάλυψε ότι της πήρε καιρό να αποτινάξει τον χαρακτηρισμό “καλό κορίτσι” από πάνω της!

-Το ευρύ κοινό σάς γνώρισε από την τηλεοπτική επιτυχία «Love sorry». Πώς διαχειριστήκατε αυτή την αναγνώριση και πόσο επηρέασε την μετέπειτα πορεία σας; Η τηλεόραση στάθηκε εμπόδιο στο θέατρο; Φοβηθήκατε ποτέ τις ταμπέλες και την τυποποίηση;

“Όταν βγήκα από τη δραματική σχολή έκανα τον πρώτο μου ρόλο στην τηλεόραση, αυτόν της «Λίλλυς» στο «Love sorry»! Η επιτυχία του χαρακτήρα της παρθένας και ξενέρωτης αλλά ευαίσθητης γιατρού έκαψε καρδιές σ’ όλες τις πονεμένες υπάρξεις με το ματαιωμένο όνειρο του… πρίγκιπα! Λογικό ήταν όλο αυτό να με χαρακτηρίσει στο χώρο και να κάνει τον κόσμο να θέλει να με βλέπει σε ρόλους «καθωσπρέπει»! Ταμπέλα, δηλαδή!Πάλεψα πολύ για να ξεκολλήσω από πάνω μου το «καλό αλλά βαρετό κορίτσι”! Άσχετα από την προσωπικότητα του καθενός, το στυλιζάρισμα σε έναν τύπο ανθρώπου θέλει γερό στομάχι και σωστούς ελιγμούς για να το βγάλεις από τη συνείδηση του κόσμου!”

newest oldest most voted
Notify of
(_)
Guest
(_)

Αυτη ξερουμε αν τα ειχε ποτε με κανεναν, εννοω να εχει γινει γνωστο

θεα
Guest
θεα

το αδιαφορο ομως?