Έξαλλη η Μπαρμπαρίγου για Καραμέρο-Χαριτάτο:

0
2
Έξαλλη η Μπαρμπαρίγου για ΚαραμέροΧαριτάτο Δεν κάνω καψόνια σε κανέναν

«Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να μου ξανακάνει αυτό το πράγμα!» – Τι είπε για Μενεγάκη και Αρναούτογλου;

Για πρώτη φορά πέρασε το κατώφλι του Πρωινό mou η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου. Για τη σχέση της με τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά, όπως και για την πιθανή τηλεοπτική τους συνεργασία έχουν γραφτεί πολλά, η μαγείρισσα όμως, τους επισκέφθηκε ως καλεσμένη. Μετά την ένθερμη υποδοχή -το ζεύγος διατηρεί φιλικές σχέσεις με την σεφ-, η Αργυρώ μαγείρεψε μαζί με τον Άκη Πετρετζίκη, πριν περάσει στην πολυθρόνα της ανάκρισης.

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μίλησε για πάρα πολλά πράγματα, όπως οι δραστηριότητές της στην Αμερική, αλλά και πως έκανε τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα. Λίγο πριν το τέλος της κουβέντας τους, οι παρουσιαστές ρώτησαν την σεφ για το ποια ήταν μέχρι τώρα η καλύτερη συνεργασία της στην τηλεόραση. «Οι πιο ωραίες χρονιές ήταν οι δύο πρώτες στην Ελένη. Ήταν super, πολύ ωραία!», είπε, ενώ για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου αποκάλυψε: «Δεν έμαθε ποτέ να μαγειρεύει, να τρώει μόνο ήθελε».

Η περιέργεια του Γιώργου Λιάγκα για τα γεγονότα που είχαν οδηγήσει στην ξαφνική διακοπή της συνεργασίας της με το πρωινό του ΑΝΤ1 προκάλεσε μεγάλη ένταση στην Αργυρώ, η οποία μίλησε έξω από τα δόντια για το διάστημα που εργάστηκε δίπλα στον Σπύρο Χαριτά το και τον Γιώργο Καραμέρο.

«Υπομονή, υπομονή, μέχρι εδώ! Οι στεναχώριες που πήρα, μου έφεραν πολλά προβλήματα στην υγεία μου. Είπα τέλος, δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να μου ξανακάνει αυτό το πράγμα στην ψυχή μου! Τελείωσε! προειδοποίησα και έμεινα σπίτι μου. Με το κανάλι δεν είχα κανένα πρόβλημα. Δεν κάνω καψόνια σε κανέναν. Είχε φτάσει το πράγμα στο απροχώρητο! Μη με συγχύζεις τώρα πρωινιάτικα! Είπα τέλος, θα πεθάνω εγώ; Να σε σκάνε και να σε πρήζουνε»;