Ένα στα τρία ελληνόπουλα στα όρια της φτώχειας

5
1
Ένα στα τρία ελληνόπουλα στα όρια της φτώχειας

Στην 9η θέση είναι η Ελλάδα μεταξύ των χωρών της Ε.Ε. με βάση τα στοιχεία της Eurostat για το 2011. Με βάση αυτά τα στοιχεία είναι εκατοντάδες χιλιάδες τα ελληνόπουλα που απειλούνται από φτώχεια και κοινωνικό αποκλεισμό. Τα δεδομένα μέσα στο 2012 έχουν γίενι μάλιστα χειρότερα.

Το 30,4% των ατόμων ηλικίας κάτω των 18 ετών, απειλείται από φτώχεια ενώ τα ποσοστά στο σύνολο της ΕΕ το 27% για τα παιδιά. Ένα στα δύο παιδιά με γονείς χαμηλού επιπέδου εκπαίδευσης (50,2%) απειλείται από την έλλειψη χρημάτων, ενώ το ίδιο ισχύει για το 28,7% των παιδιών με γονείς μέσης εκπαίδευσης και μόλις το 7,9% των παιδιών ανώτερης εκπαίδευσης. Στην ΕΕ τα αντίστοιχα ποσοστά είναι 49,2%, 22,4% και 7,5%.

newest oldest most voted
Notify of
σα
Guest
σα

μαθητες λυκειου αγοραζουν καπουτσινο απο διπλανη καφετερια,αργοτερα σαντουιτς,επισης καπνιζουν συστηματικα σε καθε διαλειμμα,κυκλοφορουν με μηχανακια που χρειαζονται βενζινη.Τι ακριβως συμβαινει????τι ισχυει??ποσο ολοκληρωμενες και αξιοπιστες ειναι αυτες οι μελετες???

ν
Guest
ν

Απλά θέλω να δείξω τη νοοτροπία του Ελληνάρα…

(_)
Guest
(_)

Λογαριασμο θα σου δωσουνε που ξοδευουν δηλαδη?

ξ
Guest
ξ

Θα μου εξηγήσει κάποιος πώς οι περισσότεροι Ελληνες δίνουν μια 150άρα στο νερό το μήνα για τσιγάρα και μετά κλαίγονται για φτώχεια?

ν νν
Guest
ν νν

να ειναι καλα η κυβερνιση που ηρθαν για να φερουν την ανοιξη στο δικο μου σπιτι δουλευαμε και τωρα κανεις