Γιάννα Αγγελοπούλου: “Ο Σημίτης δεν με άφησε να πάω στο γάμο της κόρης του τέως βασιλιά”

3
9
Γιάννα Αγγελοπούλου Ο Σημίτης δεν με άφησε να πάω στο γάμο της κόρης του τέως βασιλιά

Ακάθεκτος ο Στέφανος Κασιμάτης της εφημερίδας Καθημερινή συνεχίζει τις αποκαλύψεις για το περιεχόμενο του αυτοβιογραφικού βιβλίου της Γιάννας Αγγελοπούλου που θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ στις 8 Μαΐου.

Οπως γράφει σήμερα στη στήλη του, ο τότε πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης είχε απαγορεύσει στη σιδηρά κυρία των Ολυμπιακών Αγώνων Γιάννα Αγγελοπούλου να παραβρεθεί στους γάμους της Αλεξίας, κόρης του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου – γεγονός που τη λύπησε για πολλούς λόγους. Γράφει ο Στέφανος Κασιμάτης: «Μικρό παραλειπόμενο από το αυτοβιογραφικό πόνημα της Γιάννας Αγγελοπούλου «My Greek Drama», το οποίο, μολονότι πρόκειται να κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ στις 8 Μαΐου, η στήλη σάς το παρουσίασε (κατ’ αποκλειστικότητα) την περασμένη Κυριακή. Η αφήγηση βρίσκεται στο σημείο όπου ο τότε πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης μεθοδεύει την ανάθεση της προετοιμασίας στη Γιάννα, της ζητεί ευσχήμως να μην παραστεί στους γάμους της Αλεξίας των Γλυξβούργων και εκείνη, αντιλαμβανόμενη τη σημασία της συμμόρφωσής της, αποδέχεται. Ωστόσο, εκλαμβάνει το γεγονός ότι ακυρώνει την τελευταία στιγμή τη συμμετοχή της στην εκδήλωση ως μέγα πλήγμα στην αυτοεκτίμησή της· και γράφει: ”Ετσι έμεινα στο σπίτι. Ντρεπόμουν για τον εαυτό μου και ήμουν απογοητευμένη που έχανα τη γιορτή, ειδικά επειδή είχα αγοράσει ένα όμορφο σύνολο για την περίσταση (εντούτοις, όχι τόσο υπερβολικό όσο το σύνολο του Γκωτιέ, το οποίο θα φορούσα μια μέρα στον γάμο του Πρίγκηπα Γουίλλιαμ και της Κέιτ Μίντλτον)”. Στο συγκεκριμένο εδάφιο, νομίζω, αναγνωρίζουμε την αυθεντικότητα του ”Lady G’s touch”, δηλαδή της ιδιαίτερης προσέγγισής της στα πράγματα, για την οποία λατρεύουμε να τη μισούμε… »


newest oldest most voted
Notify of
(_)
Guest
(_)

Γιατι, ησουν εκει και εχεις αποψη? Τα βεγγαλικα οκ ναι ηταν μια ατυχια

αα
Guest
αα

βρε παιδια θα μεινει στην ιστορια το παρτυ που εκανε μετα τους ολυμπιακους στη βιλα στη φιλοθεη ,απο τα βεγγαλικα επιασε φωτια το αλσυλιο κοντα στο σπιτι της.τετοια κακογουστια δεν εχω ξαναδει,καλα λενε οτι ο ανθρωπος γεννιεται δε γινεται….

-
Guest
-

τργικο που ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΕΜΕΙς ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ τα πανυγηρια των επηρμενων. σκλαβα πατριδα των φαναριωτων