Χαλίτ Εργκέντς:

0
3
Χαλίτ Εργκέντς Νιώθω την Ελλάδα σαν το σπίτι μου

Για την αγάπη του στην Ελλάδα και τις φήμες που τον θέλουν να έχει αγοράσει σαλέ στα Μετέωρα, μίλησε ο Χαλίτ Εργκέντς. Παράλληλα, ο «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής» αναφέρθηκε στην οικογένειά του και τις εξελίξεις στο σήριαλ που έχει καθηλώσει το κοινό.

«Αγαπώ την Ελλάδα. Νιώθω σαν να βρίσκομαι στο σπίτι μου, σαν να είμαι στην Τουρκία. Η ιστορία, όπως και οι άνθρωποι, με συγκινούν», είπε στο περιοδικό «My TV» ο Τούρκος ηθοποιός, που τον γνωρίσαμε ως Ονούρ.

Πριν από περίπου δύο χρόνια, ο Χαλίτ επισκέφθηκε την Ελλάδα μαζί με την σύζυγό του, την τηλεοπτική Σεχραζάτ, ενώ οι φήμες λένε πως έχουν αγοράσει σπίτι στα Μετέωρα. «Δεν αληθεύει κάτι τέτοιο. Νομίζω, ότι είναι η πιο ενδιαφέρουσα φήμη που άκουσα τελευταία», λέει ο ίδιος.

«Είμαι μαζί με τον έρωτα της ζωής μου κι αυτό είναι το πιο μακρινό , αλλά και το τελευταίο σημείο που θα μπορούσα να φτάσω», λέει για την σύζυγό του, Μπεργκουζάρ Κορέλ, ενώ προσθέτει ότι ηοικογένεια είναι το σημαντικότερο πράγμα για εκείνον.

Όσο για τις εξελίξεις στον «Σουλεϊμάν»;

Ο Τούρκος πρωταγωνιστής αποκαλύπτει πως σύντομα θα δούμε και τον άλλο του εαυτό! «Είναι εποχή που ο πρίγκιπας και ο Ιμπραήμ εκτελούνται, οπότε το πεπρωμένο, η μοίρα , αλλάζει από τις νέες αποφάσεις», λέει χαρακτηριστικά!