Άκης – Demy: Ψάχνουν σπίτι για να στεγάσουν τον έρωτα τους

0
0
Άκης  Demy Ψάχνουν σπίτι για να στεγάσουν τον έρωτα τους

Άκης Πετρετζίκης και Demy είναι τρελά ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν!  Μάλιστα σκέφτονται σοβαρά να μείνουν και κάτω από την ίδια στέγη.

Όπως αναφέρει πρόσωπο από το περιβάλλον τους, στην αρχή και οι δύο ήθελαν να δουν πού πηγαίνει η σχέση τους και αν θα έχει μέλλον και γι’ αυτό δεν ήθελαν να πουν πολλά.

Πριν από λίγο καιρό, το ερωτευμένο ζευγαράκι εθεάθη στη Νέα Σμύρνη με εφημερίδα αγγελιών ανά χείρας να ψάχνουν για το σπίτι που θα στεγάσει την αγάπη τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα είχαν επισκεφτεί και ένα σπίτι 150 τετραγωνικών μέτρων γνωστού αρχιτέκτονα, όμως τελικά δεν ήταν αυτό που ήθελαν.

Άκης και DEMY ψάχνουν σπίτι στα νότια προάστια, και τελικά έχουν βρει το ιδανικό για να ζήσουν ανενόχλητοι τον έρωτά τους.

Το σπίτι είναι και αυτό στη Νέα Σμύρνη, αφού η περιοχή βολεύει και τους δύο μιας και θέλουν να είναι κοντά στις δουλειές τους. Ο Άκης είναι chef στο εστιατόριο του ξενοδοχείου Metropolitan, ενώ η δισκογραφική εταιρεία της DEMY είναι κοντά στην περιοχή και δεν θα χρειάζεται να τους τρώνε οι… δρόμοι.